Reduceri eMAG. Oferta de Mărțișor

Reduceri eMAG
Reduceri eMAG

eMAG anunță o serie de reduceri interesante pentru această perioadă. În lista de reduceri eMAG sunt incluse, printre altele, televizoare (întreaga listă e AICI), aparate de fotografiat (întreaga listă e AICI), mașini de spălat (întreaga listă e AICI), smartphone-uri, tablete și laptopuri (întreaga listă e AICI) sau mobilă.

Iată o parte dintre cele mai interesante oferte din lista de reduceri eMAG:

birouÎn perioada 17 februarie – 2 martie, mobila Adore are reducere de până la 40%. Colecția Adore, acum în lista de reduceri eMAG, „include atât de multe piese, pentru toate camerele în care vrei să aduci un aer proaspăt, încât sigur veți găsi ceva frumos care să vă placă amândurora”.

Puteți găsi în lista de reduceri eMAG, de la biblioteci și comode, până la birouri, scaunde sau mese pentru living. Întreaga lista de reduceri eMAG la mobilă o găsiți AICI.

tabletaTableta Serioux Surya Fun SMO10DC cu procesor dual-core Cortex A7 de 1,2 GHz, cu ecran de 10.1 inci HD, memorie RAM de 1GB DDR3, capacitate de stocare de 8GB, WiFi și sistem de operare Android Jelly Bean are o reducere de 40%. Mai multe detalii și întreaga lista de reduceri eMAG o găsiți AICI.

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite cu procesor dual-core 1.20GHz, ecran de 7 inci, memorie RAM de 1GB DDR2, capacitate de stocare de 8GB, Wi-Fi și sistem de operare  Android Jelly Bean are o reducere de 20%. Mai multe detalii și întreaga lista de reduceri eMAG o găsiți AICI.

laptopLaptop Toshiba Satellite L50-B-11C cu procesor Intel Core i3-4005U de 1.70GHz, Haswell, Memorie RAM de 4GB, capcitate de stocare de 500GB, placă video AMD Radeon R5 M230 1GB are o reducere de 19%. Mai multe detalii și întreaga lista de reduceri eMAG o găsiți AICI.

Reduceri eMAG la electrocasnice, televizoare și aparate foto

Lista de reduceri eMAG mai cuprinde și zona de IT, cu reduceri de până la 33% la routere, mauși, monitoare sau diverse componente hardware. Întreaga listă de reduceri eMAG o găsiți AICI.

aparat fotoAparat foto digital Nikon COOLPIX S9600, 16MP, Black + Card 8GB are o reducere de 46%. De asemenea, mai puteți găsi în lista de reduceri eMAG și alte camere de fotografiat și camere video. Întreaga listă o puteți consulta AICI.

Reduceri eMAG sunt și la espressoare, fiare de călcat, aspiratoare, robți de bucătărie, combine frigorifice, cuptoare cu microunde sau mașini de făcut pâine. Întreaga listă o puteți găsi AICI.

De asemenea, dacă sunteți în căutarea unui televizor, o parte dintre cele mai atractive reduceri eMAG le puteți găsi AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.