Reduceri eMAG mașini de spălat. Super-ofertă pe emag.ro: preț cu 45% mai mic

reduceri emag mașini de spălat
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG masini de spalat. In aceste zile, magazinul emag.ro are o super-oferta la masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE, Eco Bubble, cu 1.400 de rotații pe minut.

In cadrul campaniei de reduceri eMAG, masina de spalat poate fi cumparata la un pret special, ea fiind mai ieftina cu 45%. Pretul este AICI.

Masina de spalat are o capacitate de incarcare de 8 kg, 60 de cm inaltime si face parte din cea mai performanta clasa de eficienta energetica (Clasa A+++).

In interiorul masinii de spalat Samsung Eco Bubble se afla un generator unic de bule care dizolva detergentul complet si apoi injecteaza aer, producand un strat de spuma bogata. Chiar si la temperaturi mai scazute, aceasta spuma penetreaza mai rapid in tesaturi, curatand la fel de eficient ca si un ciclu de spalare cu apa calda. Rezultatul este o curatare delicata care economiseste pana la 70% energie.

Acum, puteti spala la fel de eficient in apa rece ca si in apa calda, cu ajutorul masinii de spalat Samsung cu tehnologia Eco Bubble™. Oferta este AICI.

AICI gasiti si alte masini de spalat la reducere pe emag.ro.

Reduceri eMAG masini de spalat cu design modern

Masina de spalat Samsung inclusa in campania de reduceri eMAG adauga eleganta decorului locuintei. Astfel, ea va ajuta sa infrumusetati decorul locuintei cu designul sau novator. In locul unui aspect banal, fatada masinii de spalat Samsung este usor curbata, pentru o estetica mai atragatoare.

Aceasta incorporeaza tehnologia Touch of Color™ de la Samsung, care adauga o transparenta profunda si eleganta in designul controlului principal rotativ (JOG DIAL) si al butoanelor. In completarea designului organic al masinii de spalat se afla afisajul prietenos de culoarea albastra cu butoane controlate prin atingere (Touch Control).

Masina de spalat Samsung Eco Bubble poate fi cumparata de AICI.

AICI gasiti si alte masini de spalat la reducere pe emag.ro.

Un alt avantaj al masinii de spalat Samsung Eco Bubble este ca nu va mai fi necesar sa chemati un reparator ori de cate ori aveti o problema pentru ca masina de spalat va anunta prima solutia. Noua masina de spalat Samsung este echipata cu functia Diagnosticare inteligenta care detecteaza erorile intr-un stadiu incipient si ofera solutii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri. Puteti oricand consulta si manualul de utilizare, dar Samsung va pune la dispozitie aceasta solutie pentru a putea corecta problema inainte de a deveni suparatoare.

reduceri emag mașini de spălat
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG masini de spalat cu tehnologia Eco Bubble

Functia de indepartare a petelor utilizeaza tehnologia Eco Bubble™ pentru o curatare profunda, delicata si eficienta a hainelor. Masina indeparteaza cele mai comune pete dificile, precum cele de vin, de rosii, de sange, de ciocolata si de iarba, precum si pe cele mai putin obisnuite. Printr-un ciclu extra de spalare cu bule si folosind potentialul crescut al detergentului prin procesul de dizolvare si transformare in spuma, Samsung va asigura rezultate excelente fara efort si consum suplimentar.

Forma eleganta a tamburului Diamond Drum ofera o performanta de spalare puternica si totodata delicata. Hainele se misca prin tamburul cu forma unica si textura in forma de diamant, iar perforatiile de mici dimensiuni pentru iesirea apei previn blocarea tesaturilor si deteriorarea acestora.

Iar cand sunteti foarte ocupat, puteti totusi sa va faceti timp pentru spalarea rufelor cu programul de Spalare rapida. Este suficient sa apasati pe butonul 15’ Spalare rapida si sa spalati o incarcatura completa in 15 minute. Pretul este AICI.

AICI gasiti si alte masini de spalat la reducere pe emag.ro.