Reduceri eMAG MacBook. Cele mai bune oferte

Reduceri eMAG MacBook Air
Reduceri eMAG MacBook Air

Cel mai mare magazin online anunță oferte interesante la MacBook-uri. Iată câteva dintre cele mai atractive reduceri eMAG la MacBook-uri.

Reduceri eMAG MacBook. Laptop MacBook Air 13 cu procesor Intel Dual Core i5 1.60GHz, Broadwell, 13.3″, 4GB, 128GB SSD, Intel HD Graphics 6000, OS X Yosemite, ROM KB. MacBook Air este echipat cu procesoare Intel Core i5 si i7 de generatia a 5-a. Aceasta arhitectura extrem de eficienta a fost proiectata pentru a folosi mai putina energie, oferind in acelasi timp performanta inalta.

Deci nu numai ca poti sa realizezi tot ce-ti propui, dar poti continua sa faci asta pentru mai mult timp ca niciodata. In plus, procesorul grafic Intel HD Graphics 6000 ofera performanta avansata, pe care o vei observa mai ales la jocuri sau la executarea altor sarcini grafic-intensive. Are o reducere eMAG de 10%. Mai multe detalii despre reduceri eMAG MacBook găsiți AICI.

Reduceri eMAG MacBook. Laptop MacBook Air 11 cu procesor Intel Dual Core i5 1.60GHz, Broadwell, 11.6″, 4GB, 256GB SSD, Intel HD Graphics 6000, OS X Yosemite, INT KB. Unul dintre motivele pentru care MacBook Air raspunde atat de rapid la comenzi este faptul ca e proiectat in intregime in jurul stocarii flash. De aceea, MacBook Air este mai usor si mai portabil decat notebookurile traditionale si ofera, de asemenea, acces mai rapid la date.

Disponibila in capacitati de pana la 512 GB,3 aceasta stocare flash de tip PCIe este de pana la de 17 ori mai rapida decat o unitate hard disc traditionala de 5400-rpm de notebook.4 Asa ca, atunci cand deschizi MacBook Air, acesta e imediat gata de lucru. Chiar si dupa o luna in standby, ecranul se aprinde cat ai clipi.  Mai multe detalii despre reduceri eMAG MacBook găsiți AICI.

Reduceri eMAG MacBook Pro 13

Reduceri eMAG MacBook. Laptop Apple MacBook Pro 13 cu procesor Intel Dual Core i5 2.90GHz, Broadwell, 13.3″, Ecran Retina, 8GB, 512GB SSD, Intel Iris Graphics 6100, OS X Yosemite, INT KB. Cand proiectezi un ecran cu atat de multi pixeli — peste patru milioane la modelul de 13 inchi si peste cinci milioane la modelul de 15 inchi — rezultatele sunt absolut uimitoare. Densitatea pixelilor este atat de mare incat ochii tai nu pot distinge pixelii individuali.

Imaginile capata un nivel complet nou de realism. O rezolutie spectaculoasa de 2560×1600 la MacBook Pro de 13 inchi si o rezolutie la fel de impresionanta de 2880×1800 la MacBook Pro de 15 inchi iti permit sa vezi imaginile tale de inalta rezolutie in cel mai mic detaliu. Iar textul este atat de clar incat ai impresia ca e mailurile, paginile web si documentele sunt tiparite.  Mai multe detalii despre reduceri eMAG MacBook găsiți AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:

Mari reduceri la mii de cărți, pe eMAG
Cele mai mari reduceri la televizoare de la eMag
Locuri de muncă pentru români în străinătate: Ce posturi sunt disponibile în Germania

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.