Reduceri eMag la televizoare cu diagonale mari

eMag anunță o serie de reduceri la televizoare
eMag anunță o serie de reduceri la televizoare

Cel mai mare magazin online din România, eMag, anunță câteva reduceri destul de atractive în această perioadă. De asemenea, eMag anunță și o campanie cu ocazia împlinirii a 10 milioane de comenzi.

Toți cei care vor comanda pe eMag între 19 și 25 mai vor fi înscriși automat într-o tragere la sorți pentru un BMW Z4. La fiecare 100 de lei cheltuiți va fi o șansă în plus. Mai multe detalii despre această campanie eMag găsiți AICI.

În ceea ce privește reduceri eMag la televizoare și laptopuri, vă prezentăm câteva dintre cele mai interesante oferte.

reduceri emag televizoare 01Televizor LED Android 3D Philips, Full HD, 121 cm, Ambilight, 48PFS8109. Este primul televizor european ce se bucură de platforma Android. Ai la dispoziție o gamă largă de aplicații datorită Google Play și Philips App Store. De asemenea, tehnologia Ambilight unică la Philips mărește imaginea proiectând pe peretele din spate o zonă luminoasă. Ambilight pe 4 laturi oferă televizorului dumneavoastră senzația că plutește într-o mare de lumină.

Televizorul este la reduceri eMag cu 2.000 de lei. Mai multe detalii despre reduceri eMag găsiți AICI.

reduceri emag televizoare sonyTelevizor Smart LED Sony, 121cm, Full HD, 48W605. Imaginile Full HD cu detalii clare sunt însoțite de un sunet clar, realist care îmbunătățește calitatea muzicii și a dialogului. Transformați-vă televizorul în hub-ul personal pentru divertismentul online. Bucurați-vă de o experiență de navigare impecabilă și găsiți conținutul perfect pentru necesitățile de zi cu zi cu noua interfața cu utilizatorul elegantă.

Televizorul este la reduceri eMag cu un discount de 26%. Întreaga listă de reduceri eMag la televizoare o găsiți AICI.

Reduceri eMag la televizoare. Discount de 25% pentru un televizor 4K

reduceri emag televizoare samsungTelevizor Smart 3D LED Samsung 48H6240, 121 cm, Full HD. Datorită tehnologiei avansate Clear Motion Rate (CMR) de la Samsung, până și scenele cu mișcare rapidă sunt transmise cu claritate. O rată CMR mai ridicată înseamnă o imagine mai exactă, cu mai puține neclarități cauzate de mișcare. Această tehnologie este posibilă datorită ratei de reîmprospătare imbunatatite a panoului, vitezei procesorului de imagine și tehnologiei de iluminare de fundal.

Discountul este de 900 de lei pentru acest televizor Samsung. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMag o găsiți AICI.

reduceri emag televizoare lgTelevizor Smart 3D LED LG, 124 cm, Ultra HD 4K, 49UB850V. Un nou standard al înaltei definiții ridică ștacheta experienței de vizualizare mai sus ca niciodată. Rezoluția 4K reprezintă viitorul imaginii digitale, atingând o rezoluție de patru ori mai mare decât cea Full HD, iar cei 8,3 milioane de pixeli oferă o imagine impecabilă cu detalii incredibil de vii.

Discountul este de 25% pentru acest televizor LG. Întreaga listă de reduceri eMag la televizoare o găsiți AICI.