Reduceri eMAG la storcătoare de fructe

Mai multe produse Philips apar în lista de reduceri eMAG la storcătoare de fructe
Mai multe produse Philips apar în lista de reduceri eMAG la storcătoare de fructe

Cel mai mare magazin online din România are câteva oferte atractive pentru storcătoarele de fructe. Iată o parte dintre cele mai interesante produse din lista de reduceri eMAG la storcătoare de fructe:

reduceri emag la storcatoare de fructe 01Storcătorul de fructe Philips Viva Collection HR1832/02, 500 W, cu un recipient pentru suc de 0.5 l și recipient pentru pulpă de 1 litru, are o reducere de 35%. Fiind de două ori mai mic, acest storcător ocupă un spațiu limitat. Îl puteți lăsa pe blatul din bucătarie sau îl puteți depozita cu ușurință.

Mare parte a fibrelor din pulpă se blochează de obicei în sită, iar aceasta este foarte dificil de curățat.

Datorită procesului electropolisat, toate suprafețele sitei sunt netede. Acest lucru facilitează curățarea fibrelor cu o ustensilă standard de bucătărie (burete sau perie). Întreaga listă de reduceri eMAG la storcătoare o găsiți AICI.

Storcătorul de fructe și legume Tefal ZN355C3E, 300 W, recipient pulpă 0.7 l, 2 Viteze, tub de alimentare 53 mm, con de citrice are o reducere de 25%. Are un tub larg de alimentare, iar extragerea sucului este mai ușoară. Are orificiu anti-scurgere pentru a păstra bucătăria curată.

De asemenea, storcătorul are două viteze, pentru toate tipurile de fructe și legume. Întreaga listă de reduceri eMAG la storcătorarele de fructe o găsiți AICI.

Reduceri eMAG la storcătoarele de fructe

Storcător de fructe Philips Avance Collection HR1870/00, 700 W, recipient suc 1.5 l, recipient pulpă 1.6 l, 2 viteze, tub de alimentare 80 mm, con citrice are o reducere de 25% din preț. Datorită sistemului inovator de reduceri emag storcatoare de fructe 04extragere a sucului cu sită inversă, acest storcător extrage cu până la 10% mai mult suc. De asemenea, în funcție de tipul de fruct sau leguma stoarsă, se pot prepara până la 2.5 litri de suc dintr-o dată, fără a fi nevoie să goliți recipientul pentru pulpă.

Tubul de alimentare foarte mare, de 80 mm, va permite să stoarceți și fructe sau legume mai mari, precum merele, morcovii și rădăcinile de sfeclă, fără a le tăia în prealabil. Întreaga listă de reduceri eMAG la storcătorarele de fructe o găsiți AICI.

Storcătorul de fructe și legume Bosch MES25G0, 700 W, recipient suc 1.25 l, recipient pulpa 2 l, 2 viteze, tub de alimentare 73 mm are o reducere de 25% din preț. Întreaga listă de reduceri eMAG la storcătorarele de fructe o găsiți AICI.

reduceri emag storcatoare de fructe 03