Reduceri eMAG la produse pentru mașini

Reduceri eMag
Reduceri eMag

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, anunță reduceri importante la mai multe produse pentru mașini. Astăzi este ultima zi în care poți cumpăra, la reduceri, de la anvelope până la covorașe, stații și GPS-uri pentru mașina ta.

Campania este organizată cu ocazii împlinirii unui an de la includerea categoriei pe eMAG. Întreaga listă de reduceri eMAG o găsiți la ACEST LINK.

Iată câteva dintre reducerile eMAG la produse pentru mașini:

Anvelopa All Season Goodyear Eagle Ls2 255/55 R18 109 H. Are o reducere de 20%. Anvelope „all season”, On road, destinata Car 4X4. Caracteristici: – siguranta in toate conditiile atmosferice, – aderenta buna indiferent de carosabil, – stabilitate deosebita, – capacitate mare de absorbtie a socurilor. Întreaga listă de reduceri eMAG anvelope o găsiți AICI

Camera auto DVR Mio MiVue 388, Full HD. Are o reducere de 40%. MiVue 388 are incorporat un receptor GPS care permite urmarirea traseelor – acesta inregistreaza secvente video, direcția, viteza și coordonatele, pe care le sincronizeaza cu Google Maps. Dispozitivul dispune si de o caracteristica noua – alerte radar cu actualizari gratuite ale bazei de date pe viața. MiVue 388 are un suport de montare rotativ, care permite indreptarea aparatul in orice direcție. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la camere auto DVR o găsit AICI.

Difuzoare Hertz HSK 165XL, sistem 2 cai, frecventa 40-22000 Hz, putere 150W RMS au o reducere de 26%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la produse audio pentru mașină găsiți AICI.

Statie radio CB Albrecht AE 5290XL. Are o reducere de 22%. Statia AE 5290 XL are o functie de scanare automata a canalelor ce poate fi folosita pentru toate canalele sau doar pentru cele memorate. Prin simpla apasare a tastei SCAN, se activeaza functia „scanare”. Prin apasarea tastei SCAN mai mult de 2 secunde se va activa scanarea celor 5 canale memorate. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la stații pentru mașină găsiți AICI

Mai urmăriți: