Reduceri eMAG laptopuri. Top 10 oferte

eMAG are câteva reduceri la laptopuri interesante

Magazinul online eMAG anunță câteva oferte atractive pentru laptopuri. Vă prezentăm câteva dintre cele mai atractive reduceri eMAG la laptopuri:

Reduceri eMAG laptop de 33%. Laptop Dell Inspiron 5545. Are un procesor AMD Quad-Core, memorie RAM DDR3 de 8GB, iar capacitatea de stocare pe hard-disk este de 1TB. De asemenea, plac video este AMD Radeon. Mai dispune de un cititor de carduri, o intrare HDMI și două USB 3.0. Întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri o găsiți AICI

reduceri emag laptopuriReduceri eMAG laptop de 30%. Laptop HP Pavilion 15-P100NQ. Procesor Intel Core i3, Memorie 8GB, HDD 1TB, nVidia GeForce. Computerul portabil HP Pavilion ofera toate avantajele unui computer de birou, intr-un pachet zvelt si portabil.

Sunetul deosebit de la BeatsAudio si afisajul clar HD 1 sunt doar doua dintre beneficiile pe care va puteti baza pentru o experienta de calcul superioara.Întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri o găsiți AICI

Reduceri eMAG laptopuri de 24%. Laptop Toshiba Satellite L50-B-1K7 cu procesor Intel Core i5-4210U 1.70GHz, Haswell, 4GB, 750GB, AMD Radeon R5 M230 1GB. Modelul Satellite L50-B este conceput pentru a fi ultrasubtire ca dimensiune, dar cu multe caracteristici.

Aspectul sau nou si distinctiv permite un simt tactil confortabil datorita designului nou al tastaturii cu taste plate, fara rama, si clickpad-ului mare. Avand o grosime de doar 23 mm si o paleta de patru culori elegante, veti dori sa luati modelul L50-B peste tot. Întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri o găsiți AICI

reduceri emag laptopuriReduceri eMAG laptopuri de 25%. Laptop Acer V3-P6DJ, procesor Intel Pentium Dual Core, Memorie RAM de 4GB, capacitatea de stocare de 1TB, placa grafică este Intel HD Graphics, iar sistem de operare Windows 8. Întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri o găsiți AICI

Reduceri eMAG laptopuri de 22%. Laptop Lenovo G50-30, Intel Celeron Dual-Core, Memorie 4GB, HDD 1TB, Intel HD Graphics. Performanta nu a fost niciodata mai la indemana dumneavoastra. Avand la dispozitie ultimele generatii de procesoare Intel, gestionarea sarcinilor este mai rapida. Placa grafica integrata Intel HD Graphics ofera un plus de realism pozelor si continutului dumneavoastra multimedia. Întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri o găsiți AICI

Reduceri eMAG laptopuri. Dell Inspirion, reducere de 24%

Reduceri eMAG laptop de 490 de lei. Laptop Acer Aspire V3-371-34SQ cu procesor Intel Core i3-4030U 1.90GHz, Haswell, ecran de 13.3 inci, memorie RAM 4GB, capacitate de stocare 1TB, Intel HD Graphics, sistem de operare Linux. Ecranul cu tehnologie Acer ComfyView HD de 13.3 inci asigură efecte vizuale excepționale.

Touchpad-ul de mare precizie este optimizat pentru acuratețe și sensibilitate. Difuzoarele oferă un sunet surprinzător de clar și liniar. Seria Aspire V3 este surprinzător de subțire, disponibil în 13,3 inci. Măsoară doar 19.5 mm în grosime și cântărește doar 1.5 kg. Întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri o găsiți AICI.

Reduceri eMAG laptop de 24%. Laptop Dell Inspiron 3543 cu procesor Intel Pentium Dual-Core 3805U 1.90GHz, ecran de 15.6 inci, memorie RAM de 4GB, capacitate de stocare de 500GB, DVD-RW, placă video nVidia GeForce 820M 2GB, Ubuntu version 14.04. Puteți face față activităților de zi cu zi, de la navigarea pe web la editarea conținutului video, cu procesorul puternic și rapid Intel Pentium Dual-Core 3805U.

Puteți să salvați multe fotografii, videoclipuri și melodii pe hard diskul de până la 500 GB, care vă oferă suficient spațiu pentru arhivare, fără restricții. Cititorul de carduri de memorie integrat vă ajută să transferați ușor videoclipuri și fotografii de pe cameră, iar portul USB 3.0 vă permite să transferați fișiere pe dispozitive de stocare externe. Întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri o găsiți AICI.

Reduceri eMAG laptopuri. Toshiba Satellite, reducere de 22%

Reduceri eMAG laptop de 24%. Laptop HP Stream 11 Pro cu procesor Intel Celeron Dual-Core N2840 2.16 GHz, 11.6″, 2GB, 32GB eMMC, Intel HD Graphics, sistem de operare Microsoft Windows 8.1. Lucrați acolo unde vă simțiți bine, cu un PC elegant cu Windows. Grație designului inovator fără ventilator și memoriei flash, elegantul HP Stream este construit pentru utilizarea serviciilor cloud din mișcare.

Captați toate detaliile cu o claritate remarcabilă, chiar și în lumina scăzută. Bucurați-vă de nuanțele conversațiilor față în față, grație camerei Web HD HP TrueVision. Întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri o găsiți AICI.

reduceri emag laptopuri 01Reduceri eMAG laptop de 22%. Laptop Toshiba Satellite L50-B-2CP cu procesor Intel Core i3-4005U 1.70GHz, Haswell, 15.6″, 4GB, 500GB, AMD Radeon R5 M230 1GB. Modelul Satellite L50-B este conceput pentru a fi ultrasubțire ca dimensiune, dar cu multe caracteristici.

Aspectul sau nou și distinctiv permite un simț tactil confortabil datorită designului nou al tastaturii cu taste plate, fără ramă, și clickpad-ului mare. Având o grosime de doar 23 mm și o paletă de patru culori elegante, veți dori să luați modelul L50-B peste tot. Întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri o găsiți AICI.

Reduceri eMAG laptop de 20%. Laptop Lenovo G40-30 cu procesor Intel Celeron Dual-Core N2840 2.16GHz, 14″, 2GB, 500GB, Intel HD Graphics, Microsoft Windows 8.1. Este echipat cu tehnologia VeriFace Pro de recunoaștere a feței și Lenovo Energy Manager ce vă ajută să măriți autonomia dispozituvului ca să vă bucurați de mai mult timp de utilizare între alimentări. Întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri o găsiți AICI.

Recomandările editorilor GreatNews: