Reduceri eMAG la frigidere. Top cele mai bune oferte

Reduceri eMAG la frigidere
Reduceri eMAG la frigidere

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, anunță câteva oferte interensante la frigidere. Iată care sunt cele mai interesante reduceri eMAG la frigidere:

Combina Frigorifica TEKA NFE2 320, Full No Frost, Clasa A+, Inox anti – pata. Are o reducere de 40%, iar mai multe detalii despre reduceri eMAG frigidere găsiți la ACEST LINK. Cei de la TEKA dezvolta noi standarde in materie de design, adaptabile la nevoile dumneavoastra pentru un stil de viata sanatos. Produsele sunt extrem de luxoase, eficiente si cu un grad de functionalitate ridicat, facand astfel viata mai usoara.

Una dintre caracteristicile importante ale frigiderelor Teka, o constituie Zona de conservare (0 -3 C), un mic compartiment acoperit, avand un senzor si un vaporizator amplasat deasupra compartimentului pentru legume si fructe si asigura temperatura constanta intre 0 si 3 grade.

Este solutia ideala pentru pastrarea alimentelor proaspete: carne, peste, branzeturi. De asemenea pastreaza proprietatile nutritive ale alimentelor de 3 ori mai mult decat frigiderele standard, reducand pierderile de vitamine, proteine si minerale.

Reduceri eMAG frigidere. Ofertă la comine frigorifice Whirlpool

Combina frigorifica Gorenje NRK6191TX, No Frost, 329 l, Clasa A+, 185 cm, Inox. Are o reducere de 180 de lei, iar mai multe detalii despre reduceri eMAG frigidere găsiți la ACEST LINK. Are Control Electronic Sensotech, afisaj led pe usa cu reglarea temperaturii, alarma sonora si luminoasa pentru usa deschisa/temperatura mare, program racire rapida supercool, program Eco, Sertar 0°C „Zero&Fresh”, multi box, suport sticle, crisp zone cu reglarea umiditatii, sertar mare congelator, ionizator de aer, adapt cool, volum frigider 220 Litri, volum Congelator 83 Litri.

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W, 339 l, Clasa A+, Alb. Are o reducere de 25%, iar mai multe detalii despre reduceri eMAG frigidere găsiți la ACEST LINK. Frigiderele Whirlpool Al 6lea Simt au senzori inteligenti care simt cresterile de temperatura si restabilesc conditiile de pastrare ideale mai rapid decât un frigider sau un congelator normal.

Viteza de restaurare a temperaturii ideale este esentiala pentru reducerea deteriorarii alimentelor. O temperatura medie a interiorului este fundamentala pentru pastrarea optima a alimentelor. Datorita restaurarii de 5 ori mai rapide a temperaturii, sistemul garanteaza intotdeauna conditiile optime de temperatura.

Recomandările editorilor GreatNews:

Se măresc plajele de pe litoralul românesc
Satele din România la care se ajunge pe scări
Un muncitor român a cucerit Italia. A găsit o comoară și a dus-o proprietarilor
Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, Germania, Italia. Salariile ajung la 2.000 de euro