Reduceri eMAG la electrocasnice. Prețuri cu 60% mai mici

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, anunță câteva oferte interesante la o serie de electrocasnice. Întreaga listă de reduceri o găsiți AICI. Iată care sunt câteva dintre cele mai interesante produse din lista de reduceri eMAG la electrocasnice:

Masina de spalat rufe Beko WMY61443LB2, 6 kg, 1400 RPM, Clasa A+++. Are o reducere de 25%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la electrocasnice găsiți AICI. Combinatia dintre motorul ProSmart Inverter si peretii izolatori sub forma de “S” reduce atat zgomotele, cat si vibratia masinii de spalat. In plus, utilizarea magnetilor in locul periilor de carbon vor prelungi durata de viata a masinii de spalat rufe.

Hota incorporabila decorativa rustica Beko CWB6410AR, Putere de absorbtie 480 mc/h, 1 Motor, Antracit. Are o reducere de 25%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la electrocasnice găsiți AICI. Hotele incorporabile Beko creeaza o ambianta placuta atat prin eleganta designului produselor, cat si prin eficienta sporita in functionare.

Reduceri eMAG la electrocasnice. Prețuri mai mici la combine frigorifice 

Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1253, 1300 W, 0.7 l, Tehnologie INTELLIBREW, T-discuri, Rosu. Are o reducere de preț de 63%. Aparatele Tassimo prepara bauturi complet automat, cu o atingere de buton, gratie tehnologiei  Intellibrew. Fiecare T-DISC are un cod de bare care contine informatii cu privire la cantitatea de apa, timpul de fierbere si temperatura exacta de care este nevoie pentru o bautura savuroasa. Aparatul scaneaza codul de bare de pe T-DISC si pregateste fiecare ceasca perfect, de fiecare data.  Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la electrocasnice găsiți AICI. 

Combina frigorifica Arctic ANK326BS+, 295 l, Clasa A+, H 185.3 cm. Are o reducere de 23%. Ofera o economie de energie de pana la 24% fata de aparatele frigorifice din clasa A. Te bucuri de functiile aparatului tau frigorific, cu un consum redus de energie.

Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor. Pastrezi mancarea in conditii de igiena perfecta. Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la electrocasnice găsiți AICI. 

Reduceri eMAG la electrocasnice. Prețuri mai mici și la cuptoare

Cuptor cu microunde Samsung MS23F301EAW, 23 l, 800 W, Mecanic, Alb. Are o reducere de 21%. Inlocuiti preparatele comode care trebuie numai incalzite cu mancaruri sanatoase, gatite in casa, datorita cuptorului cu microunde Samsung F300G.

Cu cele 20 de moduri de gatit presetate, puteti prepara mancarea in cateva minute. Cuptorul cu microunde F300G are partea interioara din ceramica fina, care este usor de curatat si nu se va zgaria sau decolora de-a lungul timpului. Interiorul antibacterian si rezistent la zgarieturi este creat pentru a dura. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la electrocasnice găsiți AICI. 

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP135IX/05, Electric, Grill, Clasa A, Inox + Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX, gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, inox. Are o reducere de preț de 250 de lei. Cuptoarele Whirlpool sunt super izolate pentru a retine caldura, a economisi energie si a reduce durata gatitului. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la electrocasnice găsiți AICI. 

Mai urmăriți și: