Reduceri eMAG la centrale termice. TOP 3 oferte la sfârșit de toamnă

De ce scade presiunea în centrala termică. Foto: emag.ro
De ce scade presiunea în centrala termică. Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la centrale termice. Dacă doriți să vă încălziți locuința economic în această iarnă, ofertele de mai jos vă pot fi de ajutor.

Dacă sunteți în căutarea unor centrale termice la preț redus, magazinul online eMAG vă pune la dispoziție mai multe modele de calitate. Pentru a profita de seria de reduceri eMAG la centrale termice, intrați aici.

Pe emag.ro găsiți modele care beneficiază de un discount de peste 50 la sută din prețul original. Cele mai avantajoase oferte sunt mai jos, în acest articol:

Top 3 reduceri eMAG la centrale termice

1. Centrala termica WOLF FGB- 28

Această centrală termică în condensare are o capacitate de 28 kW și funcționează cu gaz natural sau GPL. Este fabricată în Germania, iar eficiența este cuvântul care descrie cel mai bine acest model.

Poate fi controlată cu ajutorul unui smartphone, prin funcția plug and play, și are un design elegant și compact.

Pentru a beneficia de reducerea de 51 la sută din prețul original, intrați aici.

2. Centrala termica Chaffoteaux Pigma Green Evo

Centrala murală Chaffoteaux Pigma Evo oferă un excelent confort casnic, prin tehnologia inovatoare care reușește să reutilizeze energia gazelor de ardere, crescând eficienta termică și micșorând noxele eliminate.

Chaffoteaux Pigma Evo are un design inovator, atractiv și de dimensiuni mici, care face din această centrală termică un obiect plăcut la vedere în orice spațiu. Mai mult, vine la pachet cu un discount de 21 la sută.

Pentru a cumpăra acest model la preț redus de pe emag.ro, intrați aici.

3. Centrala termica GB172i-24 KD

O altă centrală termică murală prin condesare. Acest model economic este și foarte elegant. Este o centrală termică de mici dimensiuni, însă care poate face față fără probleme chiar și în cele mai grele zile de iarnă.

Este disponibilă pe emag.ro cu un discount de 21 la sută din prețul său original.

Puteți profita de această reducere aici.