Reduceri eMAG la aparate de bucătărie. TOP 6 produse la ofertă

reduceri emag aparate de bucătărie
Reduceri eMAG la aparate de bucătărie. Foto: emag.ro

În această perioadă, emag.ro desfășoară campania „Zilele electrocasnicelor”, care vine cu reduceri eMAG de până la 65% la numeroase aparate de bucătărie, de la roboți, mixere, cuptoare cu microunde, blendere la tocătoare și aparate de gătit.

Campania de reduceri eMAG „Zilele electrocasnicelor” se încheie pe 31 mai.

Deoarece campania de reduceri eMAG include o gamă largă de produse aflate la promoție, am analizat oferta magazinului online și am ales 6 dintre cele mai interesante produse, câte unul pentru fiecare categorie de produse inclusă de eMAG în campania de reduceri:

1. Roboți de bucătărie

Robotul de bucătărie Kenwood Classic Chef KM353, 800 W, bol 4.6 l, viteza variabilă + Pulse, are o reducere de 50%.

Cu un motor de 800W, control variabil al vitezei și două dispozitive pentru cuplarea accesoriilor, robotul Kenwood Chef Classic este o adevărată forță în orice bucătarie. Vasul de 4,6 litri ajută la crearea cu ușurință a mâncărurilor.

Aparatul are atașamente ajustabile pentru vas, un tel unic sub forma de K, accesoriu pentru aluat și tel, permițând mixarea, amestecarea și prepararea unei game variate de mâncăruri. În plus, mișcarea revoluționară de amestecare totală asigură ca întreg preparatul să fie amestecat în mod egal din toate părțile.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de roboți de bucătărie din campania de reduceri eMAG.

reduceri emag roboti de bucatarie
Foto: emag.ro

2. Blendere și mașini de tocat

Un blender Heinner OptiMix Plus 650, 600 W, 1.5 l, cu 5 trepte de viteză, râșniță, funcție turbo și de mărunțire, are o reducere de 40%. Acest blender este ideal pentru prepararea gustărilor dietetice, a sucurilor de fructe și a milkshake-urilor. Lama este din inox, iar bolul din sticlă.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de blendere și mașini de tocat din campania de reduceri eMAG.

reduceri emag blender
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la aparate de bucătărie: mixere și prăjitoare de pâine

3. Mixere

Un mixer vertical Star-Light BM-G300, 300 W, cu două viteze, are o reducere de 45%. Mixerul vertical Star-Light BM-G300 este pregătit să ajute la prepararea multor rețete, dar mai ales la amestecarea, tocarea, măcinarea sau pasarea legumelor, fructelor și a cărnii.

Cele două viteze pun în mișcare motorul eficient, de 300 W, care oferă mai mult control asupra modalității de procesare dorite. Cuțitul Mixerului vertical Star-Light BM-G300 este realizat din două lame din oțel inoxidabil, fiind foarte ascuțit.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de mixere din campania de reduceri eMAG.

reduceri emag mixere
Foto: emag.ro

4. Prăjitoare de pâine

Un prăjitor de pâine Breville VTT505X-01, 950W, cu spațiu pentru două felii, din inox, are o reducere de 65%.

Prăjitorul de pâine oferă un număr mare de funcționalități utile și are un design simplu și elegant. Pentru o mai mare ușurință în folosire, butoanele sunt iluminate în albastru. Toaster-ul oferă control variabil de rumenire (în 9 trepte).

Datorită sistemului Lift & Look, utilizatorii vor putea verifica nivelul de prăjire al feliilor de pâine, fără anularea ciclului de prăjire. Funcțiile Stop, Incălzire sau Dezghețare sunt foarte ușor accesibile datorita butoanelor iluminate, conferind un design distins.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de prăjitoare de pâine din campania de reduceri eMAG.

reduceri emag prajitor de paine
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la aparate de gătit și la cuptoare cu microunde

5. Aparate de gătit

Un multicooker Panasonic SR-TMX530WXE, 670 W, cu o capacitate de 5 litri, cu 20 de programe, display LCD, are o reducere de 50%.

Cu ajutorul aparatul de gătit Panasonic se pot prepara rețete care necesită prăjire, coacere, gătit sub aburi și gătit înăbușit. Aparatul are timer și funcție de menținere cald.

Oferta este disponibilă la acest link.

reduceri emag aparate de gatit
Foto: emag.ro

AICI găsiți întreaga listă de aparate de gătit din campania de reduceri eMAG.

6. Cuptoare cu microunde

Un cuptor cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRC, cu o capacitate de 20 de litri și o putere de 800 W, digital, are o reducere de 33%. Panoul de comandă este electronic, iar afișajul de tip LED.

Are funcții de dezghețare, timer și niveluri de putere, un suport rotund pentru interior și o greutate de 11,5 kilograme.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de cuptoare cu microunde din campania de reduceri eMAG.

reduceri emag cuptor cu microunde
Foto: emag.ro