Reduceri eMAG de weekend. Telefoane la prețuri foarte mici

Reduceri eMAG. Telefoanele beneficiază de reduceri uriașe în acest weekend (emag.ro)
Reduceri eMAG. Telefoanele beneficiază de reduceri uriașe în acest weekend (emag.ro)

Dacă sunteți în căutarea unui telefon mobil ieftin, dar de calitate, în acest weekend, magazinul online emag.ro vă oferă câteva soluții excelente.

Pentru a profita de reducerile eMAG la telefoane mobile în cadrul campaniei ”Weekend Superstars”, intrați aici.

Reduceri eMAG telefoane: Apple și Samsung

Cel mai mare magazin online din România va propune o reducere de 13 la sută din preț la modelul Apple iPhone 6S. Acest smartphone are o memorie de 32 Mb și o cameră avansată iSight de 12 megapixeli.

Acest iPhone are un design suplu si este fabricat dintr-un aliaj nou de aluminiu seria 7000. Ecranele Retina HD de 4.7 si 5.5 inchi sunt facute din cea mai rezistenta sticla folosita vreodata la un smartphone.

Îl puteți cumpăra de aici.

Tot la eMAG, dar cu o reducere de 22 la sută, găsiți modelul Samsung A3.

Are o cameră principală de 13 megapixeli, iar carcasa este rezistentă la apă și la praf, fiind certificata prin standardul IP68. Aceste smartphone-uri pot fi folosite in ploaie, la sala, pe plaja și în orice mediu care implică mult praf.

Puteți achiziționa acest telefon de aici.

Reduceri eMAG telefoane. Alte oferte

Celor care vor un telefon cu un discount consistent, însă care să ofere servicii de calitate, le recomandăm modelele Asus ZenFone3 sau Lenovo K6. Ambele sunt Dual Sim și dispun de tehnologia 4G.

Reducerile la aceste telefoane sunt în jurul pragului de 30 la sută din prețul original.

De asemenea, modelul Huawei Y6 Pro, cu memorie de 16 GB, este o afacere foarte bună, fiind disponibil pe emag.ro la prețul de 499 de lei.

Găsiți aceste telefoane, dar și multe altele, aici.