Reduceri eMAG de vară. Canicula topește prețurile: TOP 5 produse la ofertă

reduceri emag vara
Foto: emag.ro

În această perioadă, magazinul online emag.ro are o campanie de reduceri eMAG la numeroase produse pentru vacanța de vară.

Campania de reduceri eMAG „Vacanța de vară 2016” este valabilă în perioada 27 iunie – 11 iulie.

emag.ro are reduceri la articole pentru copii, la jucării, la parfumuri și la haine, la articole sportive, la telefoane, tablete și laptopuri, la eBook Readere și la aparate foto și video.

Iată câteva dintre cele mai interesante produse incluse în campania de reduceri eMAG.

1. O mașinuță electrică pentru copii Mappy, cu două locuri, Drifter Jeep, are o reducere de 30%. Viteză în linie dreaptă, viraje, frânări, manevre cu spatele – toate acestea sunt posibile cu mașinuța electrică M-Toys. Dacă cel mic nu se descurcă “la volan”, părinții au posibilitatea să controleze mașinuta prin telecomanda inclusă.

Mașina este înzestrată cu două motoare independente puternice de 6V/7Ah, câte unul pe fiecare roată din spate. Mașina este acționată cu ajutorul pedalei din podea, iar volanul este echipat cu butoane pentru claxon, melodii polifonice, reglaj volum, mufa MP3.

Vehiculul se poate deplasa atât înainte (două viteze: 3,2 – 4.5 km/h), cât și înapoi. Are lumini, sunete, centură de siguranță și o greutate de 17,5 kg. Sarcina maximă este de 30 de kg.

Oferta este disponibilă la acest link.

reduceri emag vara
Foto: emag.ro

AICI găsiți toate jucăriile și articolele pentru copii incluse în campania de reduceri eMAG.

Reduceri eMAG la haine

2. O fustă casual corai de damă ADL în dungi are o reducere de 47%. Modelul se potrivește tuturor tipurilor de siluete și, datorită imprimeului, poate scoate orice ținută din anonimat.

Poate fi purtată la o ținută casual cu o cămașă de blugi sau la o ținută office cu o cămașă albă, uni sex. Se închide cu fermoar ascuns, pe lateral.

Oferta este disponibilă la acest link.

reduceri emag vara
Foto: emag.ro

AICI găsiți toate hainele, gențile, costumele de baie și accesoriile incluse în campania de reduceri eMAG.

Reduceri eMAG la telefoane, tablete și laptopuri

3. Un telefon mobil Samsung Galaxy A3, Dual Sim, 16GB, 4G, negru, are o reducere de 26% și costă 879,99 lei.

Primul telefon Samsung cu corp construit integral din metal, Samsung GALAXY A3 prezintă un design inovator și luxos și un ecran de 4,5 inchi.

Brațele nu mai strică fotografiile. Samsung GALAXY A3 permite realizarea de fotografii selfie fără atingerea butonului. Camera poate fi declanșată cu ajutorul vocii sau palmei. Dotat cu cel mai nou software pentru detectarea imaginii și recunoaștere vocală, Samsung GALAXY A3 aduce fotografia selfie la un nou nivel.

În plus, telefonul poate cuprinde mai mulți prieteni în fotografie! Noua funcție „Selfie panoramic” permite crearea unei fotografii selfie panoramice prin îmbinarea a trei fotografii capturate la stânga, mijloc și dreapta, realizând o fotografie selfie de grup perfectă. Utilizatorii își vor putea cuprinde în fotografie toți prietenii datorită unghiului de acoperire de 110° în poziție verticală și de 120° în poziție orizontală.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate telefoanele, tabletele, laptopurile și accesoriile incluse în campania de reduceri eMAG.

reduceri emag vara
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la aparate foto și camere video

4. Un aparat foto DSLR Canon EOS 1200D, 18MP, Black + Obiectiv EF-S 18-55mm IS, are o reducere de 19%.

Aparatul Canon surprinde detalii și ambianța unui loc inclusiv în condiții de întuneric. Imaginile de 18 megapixeli de la EOS 1200D sunt pline de detalii și sunt suficient de mari pentru a fi imprimate la dimensiuni de până la A2+. Clipurile video au un aspect profesionist care arată minunat când sunt redate pe televizor.

Când utilizatorul compune o fotografie cu EOS 1200D, camera analizează scena, căutând luminozitate, culoare și prezența mișcării și a fețelor. Aceste informații sunt utilizate pentru setarea celor mai potrivite funcții ale camerei pentru scena respectivă, indiferent dacă este vorba despre un peisaj cu foarte multe detalii sau cu o scenă de acțiune rapidă.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate aparatele foto și camerele video incluse în campania de reduceri eMAG.

reduceri emag vara
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la eBook Readere

5. Un eBook Reader Pocketbook Basic Touch 624, gri, are o reducere de 41% și costă 399,99 lei.

Tehnologia ecranului este E Ink Pearl, diagonala este de 6 inchi, rezoluția 800 X 600, frecvența procesorului 1000 MHz, memoria internă 4 GB, RAM 256 MB, capacitate maximă memorie 32 GB.

Ebook Readerul are dimensiunile 174.4 x 114.6 x 8.3 mm, are 191 de grame și sistemul de operare Linux 2.6 instalat.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate cărțile și eBook Readerele incluse în campania de reduceri eMAG.

reduceri emag vara
Foto: emag.ro