Reduceri eMAG de până la 70% la toate produsele

Summer Stock Busters, campanie de reduceri eMAG, a început pe cel mai mare magazin online
Summer Stock Busters, campanie de reduceri eMAG, a început pe cel mai mare magazin online

UPDATE. Campania de reduceri eMAG continuă și astăzi, a doua zi. eMAG are în continuare o listă de reduceri importante la televizoare, mașini de spălat, tablete și laptopuri, aparate foto, aspiratoare și diverse alte produse. Campania de reduceri eMAG continuă până pe 16 iulie. 

Sub campania Summer Stock Busters, cel mai mare magazin online din România, anunță reduceri importante importante la mai multe categorii de produse. Întreaga listă de reduceri eMAG de până la 70% o puteți găsi AICI.

Iată câteva dintre cele mai interesante produse anunțate de eMAG la reduceri:

Reduceri eMAG telefoane. Telefon mobil LG G3 4G, 16GB, Black Titan are o reducere de 25%. Corp metalic clasic, foarte usor, confortabil la purtare. Semnatura LG de pe spate este foarte rafinata, Design-ul arcuit da senzatia de subtilitate si delicatete. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG telefoane o găsiți AICI.

acerReduceri eMAG laptopuri. Reducere de 28%. Laptop Acer Aspire ES1-411-P7B1 cu procesor Intel Pentium Quad Core N3540 2.16GHz, 14″, 2GB, 500GB, Intel HD Graphics, Microsoft Windows 8.1. Întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri o găsiți AICI

Reduceri eMAG laptopuri. Laptop Asus X553MA-XX320B cu procesor Intel Dual-Core Celeron N2830 2.16GHz, 15.6″, 4GB, 500GB, Intel HD Graphics, Windows 8.1.  Întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri o găsiți AICI

Reduceri eMAG tablete. Tableta Toshiba Excite Pro AT10LE-A-108 cu procesor nVidia Tegra Quad Core are o reducere de 69%. Întreaga listă de reduceri eMAG tablete o găsiți AICI

Reduceri eMAG tablete. Tableta Asus MeMO 7 Pad ME176CX-1B001A cu procesor Intel Z3745 Quad-Core 1.33GHz, 7″, 1GB RAM, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android KitKat 4.4. Întreaga listă de reduceri eMAG tablete o găsiți AICI.

Reduceri eMAG la televizoare și electrocasnice

Reduceri eMAG monitoare. Monitor LED IPS LG 34″, Ultra Wide, Full HD, DVI, HDMI, DisplayPort, Negru. Reducere de 25%. Bucurati-va de cea mai buna calitate a imaginii a unui ecran lat, format 21:9. Este ideal pentru a urmari filmele preferate sau pentru navigare pe internet. Veti fi uimiti de calitatea vizuala deosebita a unui monitor IPS UltraWide Full HD. Întreaga listă de reduceri eMAG monitoare o găsiți AICI

Reduceri eMAG televizoare. Televizor LED Samsung, 80 cm, 32H5030, Full HD are o reducere de 23%. Datorita unei rezolutii de doua ori mai mari decat a televizoarelor cu rezolutie HD, televizorul dvs. Samsung FHD TV ofera o experienta uluitoare de vizionare, care va duce dincolo de ecran, intr-o lume de o profunzime totala. Întreaga lista de reduceri eMAG televizoare o găsiți AICI.

Reduceri eMAG televizoare. Televizor Smart LED Toshiba, 101 cm, 40L3433DG, Full HD are o reducere de 30%. Toshiba L3 este televizorul Full HD la un pret accesibil, cu optiuni avansate de vizualizare si functii esentiale de Smart TV, pentru a va putea bucura de o gama mai larga de continut media si audio-video. Puteti naviga pe internet de pe televizor, folosind browser-ul; puteti viziona cele mai populare clipuri de pe YouTube. Exista, de asemenea, flexibilitatea unui media player pentru acces facil la continutul multimedia. Toate pe televizorul inteligent cu pretul inteligent. Întreaga lista de reduceri eMAG televizoare o găsiți AICI.

Reduceri eMAG frigidere. Frigider o usa Gorenje Retro RB 60299 OR, 281 l, clasa A++, H 154 cm, Rosu. Reducere de 28%. Întreaga listă de reduceri eMAG frigidere o găsiți AICI.

Reduceri eMAG mașini de spălat. Masina de spalat rufe Indesit IWD 71051, 1000 RPM, 7 kg, Clasa A+, Alb. Reducere de 33%. Întreaga listă de reduceri eMAG mașini de spălat o găsiți AICI.

Reduceri eMAG aspiratoare. Aspirator cu sac Rowenta Compacteo Ergo RO5253, 3 l, Tub telescopic, 750W, Microfiltru, Rosu. Are o reducere de 35%. Întreaga listă de reduceri eMAG aspiratoare o găsiți AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:

Mari reduceri la televizoare Samsung, la eMAG
Locuri de muncă în fabrici din Germania și Olanda. Salariile ajung la 2.700 de euro
Job-uri pe vase de croazieră. Masa și cazarea sunt gratuite

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.