Reduceri eMAG aragaze. TOP 6 produse cu prețuri sub 600 de lei

reduceri emag aragaze
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG aragaze. In aceasta perioada, magazinul online emag.ro desfasoara o campanie de reduceri la aragaze de la diferite branduri.

Reducerile la aragazele de pe emag.ro ajung pana la 45%. In campania de reduceri eMAG aragaze sunt incluse produse de la branduri precum Arctic, Hansa, Heinner, Zanussi sau Samus.

Reduceri eMAG aragaze – toate aragazele la reducere sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am ales cateva dintre aragazele cu cele mai atractive reduceri.

Toate aragazele de mai jos costa sub 600 de lei.

Reduceri eMAG aragaze Heinner

1. Un aragaz Heinner HFSC-50SW, pe gaz, cu 4 arzatoare, dispozitiv de siguranta, cu inaltimea de 50 de cm, are o reducere de 31%. Pretul este AICI.

Aragazul are un arzator mare, unul mic si doua normale. De asemenea, aragazul are gratar si un cuptor cu o capacitate de 51,5 litri.

reduceri emag aragaze
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG aragaze Hansa

2. Un alt aragaz inclus in campania de redueri eMAG este aragazul Hansa FCGW51090, pe gaz, cu 4 arzatoare, cu inaltimea de 50 de cm. Pretul este redus cu 28%. Oferta este AICI.

Aragazul are un arzator mare, unul mic si doua arzatoare normale. Cuptorul are o capacitate de 58 de litri. Totodata, aragazul are tava si gratar pentru cuptor.

reduceri emag aragaze
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG aragaze Samus

3. Aragazul Samus SM 550 ABS, cu 4 arzatoare, siguranta plita + cuptor, este un alt produs care merita sa fie luat in calcul de cei care vor sa isi innoiasca bucataria fara sa cheltuiasca foarte multi bani. Alimentarea se face cu gaz, iar gratarul este emailat. Cuptorul are o capacitate de 52 de litri. De asemenea, aragazul are tava, gratar pentru cuptor si sertar inferior pentru vase. Aragazul are o reducere de 44%. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG aragaze – toate aragazele la reducere sunt AICI.

reduceri emag aragaze
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG aragaze Hansa cu gaz

4. Aragazul cu alimentare cu gaz Hansa FCGW5100090, cu 4 zone de gatit si o inaltime de 50 de cm, are o reducere de 20% in cadrul campaniei de reduceri eMAG aragaze. Aragazele independente de la Hansa au o dimensiune fata-spate de 60 cm, asigurand prepararea confortabila chiar si atunci cand se utilizeaza simultan doua sau trei vase de gatit de dimensiuni mari. Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Pretul poate fi consultat AICI.

reduceri emag aragaze
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG aragaze Arctic

5. Un alt aragaz pe care vi-l prezentam este aragazul Arctic UAM4S. Produs in Romania, acest aragaz care functioneaza pe gaz are 4 arzatoare, dispozitiv siguranta si o inaltime de 50 de cm. In combinatie cu alte optiuni precum aprinderea integrata si cu panoul de protectie a butoanelor, sistemul Safety Plus se asigura ca aragazul va functiona in cele mai bune conditii, atat in timpul, cat si dupa expirarea perioadei de garantie. Produsul are acum o reducere de 27%. Pretul poate fi gasit AICI.

reduceri emag aragaze
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG aragaze Zanussi

6. Ultimul aragaz care a reusit sa intre pe lista noastra scurta de recomandari este aragazul Zanussi ZCG210M1WA, pe gaz, cu 4 arzatoare, siguranta plita/cuptor. Aragazul are inaltimea de 50 de cm si beneficiaza de o reducere de 27% in cadrul campaniei de reduceri eMAG aragaze. Daca va doriti sa faceti lucrurile imediat, atunci veti aprecia arzatorul de gaz cu flacara pura deoarece el reduce timpul in care asteptati incalzirea vasului pentru a putea incepe gatitul. Trebuie doar sa porniti flacara si fiecare centimetru din oala sau tigaia dumneavoastra incepe imediat sa se incalzeasca. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG aragaze – toate aragazele la reducere sunt AICI.

reduceri emag aragaze
Foto: emag.ro