Reduceri eMAG. 4 televizoare sub 500 de lei pentru filmele de Crăciun

reduceri emag televizoare
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la televizoare. eMAG, cel mai mare magazin online din România, desfășoară până pe 26 decembrie campania de reduceri eMAG „eMAGIA Crazy Days”. În cadrul campaniei de reduceri eMAG, emag.ro vinde zeci de televizoare care au acum prețuri mult reduse.

În total, eMAG vinde peste 70.000 de produse la prețuri mai mici decât de obicei.

Unele televizoare HD pot fi cumpărate acum cu 400-500 de lei. Deoarece se apropie sărbătorile de iarnă, când întreaga familie se va aduna pentru a urmări la televizor filmele și emisiunile preferate, am analizat oferta eMAG și am alcătuit o listă cu televizoarele care au cele mai interesante reduceri.

Iată 4 televizoare cu prețuri sub 500 de lei:

1. Un televizor LED UTOK, cu diagonala de 61 de cm, U24HD3, HD, are o reducere de 100 de lei și costă 499,99 lei.

Televizorul are sistem audio stereo și sistem Sound Mode. Rezoluția este HD, iar luminozitatea180 cd/m². Timpul de răspuns este de 14 ms, iar constrastul nativ de 1000:1. Rezoluția ecranului în pixeli este de 1.366 X 768, iar unghiul de vizibilitate de 178 de grade.

Televizorul are player multimedia integrat, are o greutate de 2,3 kilograme și vine cu următoarele accesorii incluse: telecomandă și cablu de alimentare.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

reduceri emag televizoare
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la televizoare

2. Un televizor LED Star-Light, 19DM3000, HD Ready, aflat la reducere, costă 399,99 lei.

Fie că vreți să urmăriți meciul echipei preferate, să priviți peisajele minunate din emisiunile educative sau să urmăriți serialul preferat, puteți descoperi magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 19DM3000. Dacă sunteți în căutarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Datorita timpului de răspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta vă aduce mai aproape de realitatea mișcărilor naturale. Folosind o tehnologie avansată, producătorul a reușit să mărească unghiul de vizibilitate până la 176 de grade, astfel încât acum veți putea viziona clar din aproape orice poziție.

Orice încăpere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorită intrării HDMI și portului USB ale acestui aparat la care puteți conecta mai multe dispozitive. Uitați de receiver-ul clasic TV și de cablurile care îl însoțesc: datorită funcției CI+ puteți introduce cardul direct în televizor. Selectați emisiunile preferate și programați orele de vizionare cu ajutorul funcției EPG care va fi în scurt timp noul dumneavoastră ghid TV.

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii și beneficiază de toate porturile necesare pentru a face mai ușoară conectarea la orice sursă de semnal. Slotul CI+ este și el prezent. Acest slot este unul foarte important deoarece prin intermediul său reușiți să eliminați o bună parte din cabluri. Astfel, nu mai aveți nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu și puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminați astfel decodorul vechi, cablurile aferente și o telecomandă suplimentară.

În plus, acest televizor este ușor de instalat și de montat. Din momentul în care scoateți aparatul din cutie și până îl montați pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapidă și o poate realiza oricine. Trebuie să faceți doar două înșurubări în perete, așa că veți avea foarte puțin de lucru când vă veți hotărî să îl mutați în altă parte.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

reduceri emag televizoare
Foto: emag.ro

eMAG – Cele mai atractive reduceri la televizoare

3. Un televizor LED Horizon, cu diagonala de 51 de cm, 20HL719H, HD, se află la reducere și costă 499,99 de lei.

Datorită tehnologiei LED, televizorul vă permite să navigați din cele mai adânci tonuri de negru până la cele mai strălucitoare detalii de lumină. Mai mult, veți avea parte de o durată de viață mai mare a ecranului apelând la un consum redus de energie și vă veți bucura de mai multă culoare beneficiind de contrast și luminozitate superioară.

Clear Motion Engine (CME) reprezintă standardul Horizon pentru claritatea de excepție a imaginilor în mișcare de pe display, fiind rezultatul combinării procesării video unice, a numărului de cadre pe secundă, a ratei de reîmprospătare pentru fiecare cadru și a tehnologiei avansate de reglare a luminii de fundal.

Puteți uita de DVD-uri sau de orice alte dispozitive de redare audio/video pentru a profita acum de portul USB 2.0 din dotarea televizorului HORIZON. Puteți înregistra emisiunile/filmele preferate folosindu-vă de funcția PVR integrată pe televizor.

Televizorul are o interfață ce vă permite să renunțați la clasicul decodor oferit de distribuitorii de televiziune prin cablu, simplificând utilizarea serviciilor de televiziune digitală. Față de un decodor clasic, folosirea unui decodor pe slotul CI+ oferă câteva avantaje majore:

• Sunt eliminate cablurile, echipamentul fiind introdus în televizor;
• Nu are telecomandă proprie, schimbarea programelor realizându-se doar din telecomanda televizorului;
• Este eficient energetic, având un impact mai mic asupra mediului.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

reduceri emag televizoare
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la televizoare sub 500 de lei

4. Un televizor LED Star-Light, cu diagonala de 60 de cm, 24DM5000, HD Ready, are o reducere de 100 de lei și costă 499,99 lei.

Aceste televizor are sistem audio stereo și caracteristici de sunet superioare: Surround Dolby Digital și egalizator. Constrastul dinamic este de 3000:1, iar luminozitatea de 220 cd/m². Timpul de răspuns este de 8,5 ms, iar rezoluția ecranului în pixeli este de 1366 x 768.

Televizorul are caracteristici superioare pentru imagine: Noise Reduction, Dynamic contrast, Digital comb filter. Unghiul de vizibilitate este de 176 de grade.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

reduceri emag televizoare
Foto: emag.ro