Realizare „istorică” a unui șofer român. A intrat cu TIR-ul în centrul vechi al unui orășel

Un șofer de TIR din România s-a bazat pe GPS-ul său, care l-a ghidat tocmai în centrul istoric al unei localități din provincia Valencia.

Șoferul se îndrepta spre un parc industrial, însă GPS-ul l-a condus până pe străzile înguste din centrul istoric al micului oraș Paterna, cu circa 64.000 de locuitori.

Autoritățile spun că șoferul a ignorat toate indicatoarele privind restricțiile pentru trafic greu, relatează romanul.eu.

Atunci când a ajuns în centrul orașului, el a încercat să rezolve situația virând pe o stradă, dar a rămas blocat la 250 de metri după ce a intrat pe aceasta. Strada mică și mașinile parcate pe margine nu i-au permis șoferului să facă virajul necesar pentru a avansa.

Pentru a debloca traficul, Poliția Locală a chemat toți șoferii autovehiculelor parcate pe stradă, în acea zonă. A fost nevoie chiar și de o macara, pentru a ridica una dintre aceste mașini.

Un român aflat în preajmă i-a ajutat pe polițiștii spanioli să comunice cu șoferul TIR-ului. Acesta din urmă a plătit pe loc amenda aplicată de polițiști, fiind apoi ajutat să găsească direcția cea bună, spre parcul industrial unde trebuia să ajungă.

Polițiștii locali au precizat că au mai fost cazuri de tiruri care s-au rătăcit în oraș, dar niciodată nu a ajuns vreunul atât de departe de autostradă, până în centrul vechi al localității.

Alte articole din rubrica „Perla Zilei”:

Cu radarul la cârciumă
Cel mai ciudat indicator, într-o comună din Buzău
Accesul interzis persoanelor cu sâni
Înmormântări la caserolă
Cel mai ciudat furt, la olteni

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.