Reacția soțului profesoarei acuzate că are o relație cu un elev

FOTO: Youtube/Ziarul de Vrancea
FOTO: Youtube/Ziarul de Vrancea

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a început o anchetă după ce în mediul online au apărut imagini în care se presupune că apar, în ipostaze intime, directoarea Liceului de Arte din Focșani și un elev.

Soțul profesoarei, dascăl și el, a acceptat să vorbească ieri cu reporterii de la Ziarul de Vrancea.

„E o situație dezastru, nu sunt cuvinte de spus, nu știu cum să mă exprim. Au mai fost neînțelegeri, într-adevăr, în unele situații, dar le-am acceptat pe toate, am trecut peste, iar soția îmi spunea: „Nu s-a întâmplat nimic, nu este nicio problemă”. (…) Eu am avut încredere în ea și, ca orice cuplu, după atâția ani de căsătorie, e imposibil să gândești altfel. (…)

Îmi spunea: „Sunt ca o mamă pentru el”. Nu mi-a dat nicio explicație, eu am rămas devastat (n.r.- după ce a văzut pozele). Eu cred că O. a fost o victimă în această situație pentru că este un copil până la urmă. (…)

Eu am înaintat ieri (n.r.- luni-14.05.2018) acte de divorț avocatului meu și cred că tot ieri sau azi (n.r marți 15.05.2018) au fost depuse. Eu nu am fost despărțit de soția mea așa cum înțeleg că a afirmat”, a declarat soțul Dianei Tăicuțu, profesorul Stelian Ghinea.

Acesta a negat că a fost autorul postărilor care au adus cazul în atenția publicului,  așa cum s-a afirmat. Profesorul neagă, de altfel, și acuzațiile că ar fi încercat să îi șantajeze sau amenințe pe soția lui și pe elevul implicat în scandal.

Profesoara și-a dat demisia și le-a cerut unor publicații locale din Vrancea să retragă imaginile publicate. Aceasta mai spune că imaginile ar fi fost distribuite de fostul soț pentru a le folosi în procesul de divorț. Mai multe detalii găsiți – AICI.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.