Reacția de milioane a unei bunici în momentul în care vede ce cadou a primit de Crăciun

laptop bunică
Foto: Captură YouTube

O bunică din Statele Unite care a primit un laptop de Crăciun a fost atât de entuziasmată încât filmulețul care îi surprinde reacția s-a viralizat rapid pe internet.

Potrivit presei locale, femeia credea că Moș Crăciun îi va aduce o mașină de cusut. Așa că în momentul în care a aflat că a primit, de fapt, un laptop, a fost extrem de fericită.

„O Doamne, am primit un laptop! Este minunat! O Doamne, n-am avut niciodată un laptop! O să dorm cu el”, a spus bunica în timp ce plângea și strângea tare laptopul la piept.

Relația uneori complicată a bunicilor cu tehnologiile moderne a fost surprinsă și de alte imagini și filmulețe care s-au viralizat pe rețelele de socializare.

Anul trecut, o căutare pe Google realizată de o bătrânică din Marea Britanie a fost redistribuită de zeci de mii de utilizatori amuzați care au numit-o „cea mai politicoasă căutare pe Google”.

Nepotul său este cel care a publicat pe Twitter căutarea. „O, Doamne, am deschis laptopul bunicii și când a căutat ceva pe Google a scris „vă rog” și „mulțumesc””, a povestit el.

Căutarea pe Google făcută de May Ashworth, în vârstă de 86 de ani, suna așa:

„Vă rog traduceți aceste numerale romane mcmxcviii mulțumesc”, a scris ea pe Google.

Însă unul dintre cele mai virale videoclipuri cu bunici care încearcă să înțeleagă tehnologia modernă a fost cel cu doi soți în vârstă care încercau să instaleze o cameră la computerul personal.

Fără să își dea seama, cei doi au pornit camera și s-au filmat în tot timpul în care credeau că o instalează și că învață să o folosească.

“Zice fă o serie de fotografii. Trimite-le prin e-mail. Dar de ce nu pot să fac o fotografie? Am reușit mai devreme, din greșeală. Asta e cea pe care am făcut-o din greșeală”, spune bunica.

La un moment dat pe ecran a apărut un avertisment: „Trebuie să oprești filmarea înainte de a închide”.

„Dar nu știu ce filmez”, se miră bunica.

„Poate că ne-a înregistrat pe noi”, și-a dat seama, într-un final, soțul.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și alte știri pozitive, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.