Qreator by IQOS, locul unde îşi dau întâlnire creativii din Bucureşti

Sursa foto: auto-bild.ro

In Romania, vocile creative se fac din ce in ce mai auzite, insa pana recent, acestea nu aveau un punct de intalnire. Philip Morris a spart gheata in domeniul creativ si a deschis Qreator by IQOS, un hub al creativitatii, dedicat comunitatilor de creatori din Romania.

Este situat central, in Piata Victoriei, in vila Oromolu de pe Bulevardul Aviatorilor, nr. 8A, o proprietate care a fost restaurata dupa planurile arhitectului roman Dorin Stefan, lucrarile de amenajare interioara fiind realizate in parteneriat cu Alessandro Lusito. Astfel, o vila care era inca grav avariata in urma unui incediu din anul 2009 a devenit unul dintre cele mai cool locuri din Capitala.

Doua etaje si opt camere de creatie – asta este ce propune primul hub dedicat creatorilor. La parter se regasesc Camera pentru Co-Creare, Camera Tehnologiei si un bar, iar etajul 1 cuprinde Camera de Dans si Film, o Camera de Muzica, in care se regasesc instrumente muzicale, o Camera de Arte Vizuale, unde cei interesati se pot exprima prin intermediul picturii sau al fotografiei, o Camera de Relaxare, precum si o camera destinata experientelor mereu in schimbare.

Pe langa acestea, QREATOR pune la dispozitia creativilor si doua zone IQOS Concept, unde fumatorii pot beneficia de sesiuni individuale de testare a produsului, access la cele mai recente lansari si editii limitate precum si asistenta personalizata.

In ceea ce priveste accesul si programul, spatiul este deschis de luni pana vineri in intervalul orar 9.00 – 20.00, iar sambata si duminica intre 10.00 si 21.00. Accesul este gratuit si se face pe baza de rezervari.