Putin iubărețul. „Există dragoste în viaţa ta?”

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a susținut o conferință de presă maraton la Moscova. Unul dintre cele mai importante subiecte abordate a fost legat de căderea rublei și de problemele economice pe care le va avea Rusia în următoarea perioadă.

„Criza actuală a fost provocată de factori externi, dar nici noi nu am reușit să facem tot ceea ce ne-am propus, nu am diversificat economia. Ieșirea din această situație inevitabilă, economia Rusiei va continua să crească și va ieși din criză.

Problemele ar mai putea dura 2 ani, în cel mai pesimist scenariu, dar după aceea creșterea este inevitabilă”, a declarat Putin.

Între problemele de economie, securitate și relații internaționale, Putin a vorbit și despre dragoste.

„Un prieten din Europa, o persoană importantă, m-a întrebat recent, după evenimentele din ultima perioadă: – Ascultă, există dragoste în viaţa ta? L-am întrebat ce vrea să zică. – Ei bine, iubeşti pe cineva? Am spus: – Da. – Şi te iubeşte cineva? Am spus: – Da. Probabil credea că m-am transformat într-o bestie.

A spus: – Slavă Domnului, şi a dat pe gât un pahar de vodcă. Totul e în regulă”, a povestit Putin în conferința de presă.