Manipulare grosolană a PSD: 20.000 de oameni au huiduit-o pe Halep

psd simona halep huiduită
Foto: Facebook

Mai multe organizații PSD din țară vor să răspândească informația că cei 20.000 de oameni prezenți pe Arena Națională au huiduit-o pe Simona Halep, campioana de la Roland Garros, nu pe Gabriela Firea, primarul capitalei, care a urcat alături de Simona pe scenă pentru a-i înmâna cheia orașului București și un buchet de flori.

Paginile de Facebook PSD Constanța, PSD Tulcea, PSD Giurgiu și PSD Mehedinți au publicat un colaj din care reiese că bucureștenii veniți pe Arena Națională au huiuit-o și au fluierat-o pe Simona Halep, în timp ce sutele de mii de români aduși din toată țara la mitingul PSD din Piața Victoriei au aplaudat-o în momentul în care a câștigat primul său turneu de Grand Slam.

Dincolo de încercarea unor organizații social-democrate de a acredita ideea că Simona Halep a fost fluierată, imaginile transmise de posturile de televiziune sunt fără echivoc: cea huiduită a fost Gabriela Firea. Huiduielile s-au și încheiat în momentul în care Gabriela Firea a ieșit de pe stadion.

Organizațiile PSD au șters mesajele

Între timp, mesajele au fost șterse de pe rețeaua de socializare Facebook.

Luni, 11 iunie, Simona Halep și-a prezentat trofeul în mijlocul fanilor, pe Arena Național. Aproximativ 20.000 de persoane au venit să o întâmpine pe campioana de la Roland Garros și totodată numărul 1 mondial în clasamentul WTA.

Simona Halep este cea de-a doua jucătoare din România care câștigă un turneu de Grand Slam, după Virginia Ruzici, care a câștigat tot trofeul de la Roland Garros, în urmă cu exact 40 de ani.

În interviul oferit la scurt timp după ce a coborât din aeronava care a adus-o în România, Simona Halep a spus că îndrăznește să viseze la un nou trofeu de Grand Slam.

psd simona halep huiduită
Foto: Facebook
psd simona halep huiduită
Foto: Facebook
psd simona halep huiduită
Foto: Facebook
psd simona halep huiduită
Foto: Facebook

Dacă acest articol vi s-a părut interesant, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.