Un profesor de religie și-a bătut elevii:„Citea din Evanghelie, copiii nu s-au liniştit, a luat atitudine”

Un profesor de religie din Vrancea este acuzat de mai mulți elevi că i-a lovit cu pumnul în timpul orei. El a demisionat după ce incidentul a ajuns în atenţia conducerii şcolii, anunță Digi24.

Trei elevi de clasa a VII-a de la şcoala din comuna Vizantea-Livezi au povestit acasă că profesorul de religie i-a lovit în timpul orei. Copiii le-au mai spus părinților că nu era pentru prima oară când profesorul se purta urât cu ei.

„Copilul meu mi-a povestit că profesorul de religie s-a enervat, fără motiv, şi a început să lovească copiii”, a declarat unul dintre părinți pentru postul de televiziune.

„A zis că l-a bătut, l-a trântit jos şi l-a bătut [pentru că – n.r] s-a dus la coş să ducă nişte hârtii”, a explicat un alt părinte.

Cadrul didactic a demisionat, însă a spus că și-a pierdut cumpătul din cauza obrăzniciei copiilor.

„A spus că acei copii erau foarte obraznici în timpul orei, aruncau cu lapte, le-a spus odată să se liniştească, a început să citească din Sfânta Evanghelie, copiii nu s-au liniştit şi el a luat atitudine”, a explicat Dragoş Ciubotaru, primarul comunei Vizantea-Livezi.

Profesor de religie, ieșit la ”agățat” pe Facebook: ”Ofer iubire din plin fetelor ce-s adevărate dive”

Profesorul de religie nu a dorit să facă declarații: „Am trecut printr-un duş rece, nu pot să declar nimic, vreau să mă liniştesc”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele lui, pentru purtare abuzivă.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.