Prima țară din lume care va avea Ministerul Fericirii

FOTO: Iantomferry/Wikimedia Commons
FOTO: Iantomferry/Wikimedia Commons

Premierul Emiratelor Arabe Unite, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, care este și emirul Dubaiului, a declarat că va exista un Minister al Fericirii, care se va ocupa de politici „pentru crearea de bine social și de satisfacție”.

Potrivit Hotnews, Sheikh Mohammed a anunțat că va exista inclusiv un ministru pentru Starea de Toleranță.

De asemenea, acesta a spus că unele ministere vor fuziona, iar o parte din serviciile guvernamentale vor fi exteranlizate.

„Guvernele trebuie să fie flexibile. Nu avem nevoie de mai multe ministere, ci de ministere capabile să facă față schimbării. Vrem un guvern tânăr și flexibil care să îndeplinească aspirațiile tineretului și ambițiile oamenilor.

Grupul de elită de tineri bărbați și femei va consilia Guvernul în privința problemelor tinerilor și va fi condus de o ministră de stat pentru tineret ce va avea cel mult 22 de ani”, a spus șeful Guvernului din Emiratele Arabe Unite la un summit din Dubai.

Șeicul Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum a intrat în atenția presei internaționale și în vara anului trecut, când a anunțat că în Dubai se va construi o pistă de schi de 1,2 kilometri lungime, un patinoar uriaș și cea mai mare fântână arteziană din lume. Proiectul ar urma să acopere o suprafață de 3,5 milioane de metri pătrați și va fi amplasat între turnul Burj Khalifa și hipodromul Meydan, din central emiratului.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.