Prietenele unei femei bolnave de cancer au recurs la un gest extrem pentru ea

Prietenele au recurs la un gest extrem Captură Youtube

Se spune că prietenii sunt familia pe care ne-o putem alege, iar cei care au reușit să aibă asemenea relații trainice sunt cei mai fericiți oameni oameni din lume.

Din păcate, viața nu are numai lucruri frumoase, iar adevărata prietenie se demonstrează tocmai în acele momente de cumpănă. O femeie bolnavă de cancer a descoperit cât de mult este iubită de către prietenii săi datorită unui gest extrem pe care l-au făcut.
Prietenele au recurs la un gest extrem

În luna februarie, Gerdi McKenna a primit un diagnostic dur din partea medicilor, care au anunțat-o că are cancer la sân. Prietenele sale au aflat această veste teribilă de la ea, așa că au hotărât să o sprijine pe tot parcursul lungului tratament la care a fost supusă.

Gerdi a primit un email de la o prietenă care o anunța că este invitată la o ședință foto alături de cele mai importante persoane din viața sa.

Din cauza chimioterapiei, Gerdi și-a pierdut părul, iar prietenele sale au hotărât să se tundă de bunăvoie pentru a o impulsiona să treacă mai ușor peste toate problemele cu care se confruntă.

Ele au așteptat-o pe Gerdi deja tunse, iar reacția ei a fost una cu adevărat emoționantă. Artiști în machiaj și fotografi au fost alături de femeile curajoase și le-au făcut să se simtă foarte bine la ședința foto, iar Gerdi a uitat pentru câteva clipe de orice durere, mai ales că are asemenea prietene care au empatizat cu suferința sa și au recurs la acest gest extrem.


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.