Preot din Cluj despre festivalul Untold: „E închinat lui Satan, ați spurcat orașul”

claudiu melean preot untold
Foto: Facebook

Claudiu Melean, un preot din Cluj-Napoca, a criticat festivalul Untold, care a avut loc în perioada 3-6 august în Cluj. Preotul a scris pe pagina sa de Facebook că acest festival de muzică „e închinat lui Satan”, relatează adevarul.ro.

Acum, pagina de Facebook a preotului Claudiu Melean nu mai este publică.

„Până când ne veți batjocori credința cu Untold-ul închinat lui satan? (…) De ce ne întunecați cu o sărbătoare a întunericului (…) Ne-am săturat de festivalurile drăcești pline de alcool, tutun, droguri, sex și zgomot în carre vă închinați nenumitului aducându-i ofrandă energiile voastre. (…) Nu putea lipsi ochiul dracului cu care ați întunecat pe toți care puteau opri această blasfemie. Înțelegeți odată că noi avem alt Dumnezeu. Până când noi să tot tăcem și voi să ne tot insultați?”, a scris Claudiu Melean.

Preotul s-a arătat indignat și de zgomotul produs de festival: „Ați spurcat orașul nostru cu poluarea fonică și spirituală din aceste zile de POST. Va trebui să facem sfeștanie în parcul mare ca să ne mai putem duce copiii”.

Claudiu Melean este preot paroh la parohia Sfântul Alexandru din Cluj-Napoca și totodată membru în asociaţia creştin-ortodoxă Oastea Domnului, filiala Cluj.

Potrivit hotnews.ro, în urmă cu câteva zile, Claudiu Melean a distribuit pe pagina sa de Facebook o petiție împotriva vaccinării obligatorii a copiilor.

claudiu melean preot untold
Sursa: Facebook

Untold este cel mai mare festival de muzică din România. În acest an a avut loc cea de-a treia ediție a festivalului. Au participat artiști precum Afrojack, Armin van Buuren, Axwell and Ingrosso,
Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Alan Walkerand sau Steve Aoki.

În 2015, în anul lansării, Untold a atras atenția printr-o campanie de promovare a evenimentului numită „Pay with Blood”, în cadrul căreia donatorii de sânge primeau bilete gratuite la festival. În luna iulie 2015, cei care au donat sânge la caravana mobilă din Parcul Herăstrău din București sau la Centrul de Transfuzie Sangvină din Cluj-Napoca au primit pe loc bilete la festival.

În anul 2015, Untold a câștigat premiul „Best Major European Festival”.

festivalul untold cluj-napoca
Sursa: untold.com

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.