Premierul Sorin Grindeanu: „Nu sunt timid, îmi este foarte frică de ridicol”

Foto: Opinia Timișoarei
Foto: Opinia Timișoarei

Primul-ministrul Sorin Grindeanu a fost întrebat la postul public de televiziune ce a reprezentat pentru el ziua de 30 decembrie 2016, în care a fost propus prim-ministru de PSD.

„Am fost chemat la Bucureşti. A fost acea desfăşurare în care prima propunere a PSD pentru funcţia de premier, şi anume doamna Sevil Shhaideh nu a fost acceptată. În mod normal, statutar, s-a întrunit forul de conducere în partid şi m-au votat să fiu eu cel care să preiau această sarcină.

A fost o surpriză, cred că s-a şi văzut. Când am ieşit în faţa presei, aflasem cu câteva minute înaintea lor. Mă mai uit la imaginile de atunci, din decembrie, şi se vede pe mine şi o anumită emoţie, dar totodată cred că şi ce gândeam atunci – responsabilităţile”, a afirmat premierul la postul public de televiziune.

Premierul Sorin Grindeanu a fost întrebat și dacă este o persoană timidă.

„Nu neapărat timid, cât îmi este foarte, foarte frică de ridicol. Şi atunci evit anumite lucuri, de a pica în ridicol e foarte simplu să se întâmple lucrul acesta”, a adăugat prim-ministrul.

Grindeanu a mai spus că se vede de două ori pe lună cu familia sa, motiv pentru care la vară va decide împreună cu soţia dacă se vor muta la Bucureşti.

„Mihai e clasa zero, abia ce a început şcoala. Am lăsat-o pe soţia mea să decidă în această parte a anului şi era normal, cel puţin până la vară, să păstrăm ceea ce s-a început în toamnă. O să vedem la vară dacă ne schimbăm decizia. E dificil. Mă întâlnesc cam o dată, de două ori pe lună.

În general am mers eu la Timişoara, de două ori au venit şi ei (la Bucureşti – n.r.). În vară vom lua decizia legată de mutat”, a mai spus Sorin Grindeanu, întrebat de câte ori se vede cu copiii săi, în condiţiile în care are un program extrem de încărcat la Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here