Preferi shoppingul online? Învață cum să alegi cele mai potrivite rochii de seară

Metoda traditionala de a cumpara rochii de seara este aceea de a lua la pas magazinele de haine de dama in speranta ca vei gasi modelul perfect. Dar traim intr-o perioada in care timpul este din ce in ce mai limitat, motiv pentru care foarte multe femei nu isi permit un astfel de lux. Solutia este, bineinteles, shoppingul online.

Daca o astfel de idee ti se pare intimidanta, inseamna ca trebuie sa citesti acest articol; vei descoperi ca este atat de simplu sa cumperi cele mai frumoase rochii de seara chiar din confortul canapelei tale de acasa sau al biroului de la locul de munca.

Citeste descrierile produselor cu atentie

Croiul unei rochii de seara, detaliile si materialul din care este facuta sunt aspecte carora trebuie sa le acorzi o atentie deosebita. De exemplu, daca vei participa la un eveniment sofisticat, dar nu formal, poti sa optezi pentru un model mai lejer, realizat din matase, voal sau lycra. In schimb, daca petrecerea impune un dress code formal, s-ar potrivi mai bine o rochie de seara din paiete, catifea sau dantela. In ceea ce priveste croiul, alegerea ta trebuie sa fie facuta in functie de silueta. Daca vrei sa mergi pe un drum sigur, opteaza pentru rochii de tip sirena – acestea se potrivesc atat siluetelor voluptoase, cat si celor atletice.

Afla mai multe despre politica de retur

Marimea nu este cea potrivita, modelul nu te avantajeaza, doresti o alta culoare sau pur si simplu nu mai vrei produsul pe care l-ai comandat. Intampinam adesea astfel de probleme indiferent ca ne referim la shoppingul online sau la cel fizic. De aceea, este important ca inainte sa plasezi comanda sa verifici politica de retur a respectivului magazin. Exista magazine care iti ofera o perioada de retur mai mare sau care iti deconteaza transportul pentru retur.

Cum alegi marimea potrivita?

Foarte multe femei fac greseala de a crede ca toate magazinele folosesc aceleasi tipare pentru haine. Cu toate acestea, indiferent ca ne referim la rochii de seara, salopete sau oricare alte haine, masurile variaza de la brand la brand. De aceea, este foarte bine ca inainte sa comanzi sa verifici tabelul de marimi pus la dispozitie si sa stabilesti cu exactitate ceea ce trebuie sa comanzi. Astfel, sansele de a face retur scad considerabil.

Unul dintre cele mai cunoscute magazine de haine de dama este Bogas.ro. Acesta este apreciat in special pentru linia de rochii de seara conceputa dupa ultimele tendinte, dar si pentru preturile accesibile tuturor femeilor care isi doresc sa arate spectaculos de fiecare data cand ies in oras sau au un eveniment special.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.