Povestea unei biserici care a fost creată din copaci / VIDEO

Un bărbat din Noua Zeelandă a atras atenție după ce a reușit în decursul mai multor ani să planteze și să dirijeze crengile copacilor astfel încât să construiască o biserică.

Barry Cox, pasionat de clădirile bisericilor, a folosit cinci tipuri de copaci. Proiectul l-a început în anul 2011, iar acum, „Biserica din copaci” este spațiu pentru oficierea nunților, dar și pentru picnicuri.

În total, biserica poate găzdui până la 100 de oameni. „Am ieșit într-o zi pe ușor și mi-am zis că locul acesta are nevoie de o biserică.

Am curățat locul, am schițat proiectul bazându-mă pe cunoștințele pe care le am studiind în ultimii ani foarte multe biserici, am făcut un cadru de oțel și am plantat copacii”, a povestit Barry Cox, citat de Stuff.co.nz.

Biserica a fost deschisă publicului pentru evenimente de la începutul acestui an și se bucură de un mare succes printre enoriași.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în construcții în Germania, Danemarca, Franța. Salarii de peste 1.700 de euro
Locuri de muncă în vânzări, în Germania și Austria. Contract legal, încheiat direct cu angajatorul
Locuri de muncă în fabrici din Germania și Olanda. Salariile ajung la 2.700 de euro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.