Poveste incredibilă de supraviețuire în România: Dispărută de opt zile, o bătrână a fost găsită într-o râpă

Bătrâna în vârstă de 72 de ani era într-o stare de sănătate bună când a fost găsită de polițiști. Foto: Pixabay

O femeie în vârstă de 72 de ani a fost găsită de polițiștii tulceni după opt zile de la momentul în care fusese dată dispărută. Bătrâna căzuse într-o râpă din apropierea orașului Măcin.

Cu toate că ar fi petrecut o săptămână în râpa cu vegetație abundentă, bătrâna se află într-o stare de sănătate bună. A fost transportată la spital, pentru investigații, însă nu a fost internată, întorcându-se imediat acasă.

Tatiana Toader, în vârstă de 72 de ani fusese dată dispătută în 21 mai, de către fiul ei, după ce plecase de acasă cu o noapte înainte și nu mai revenise.

Polițiștii au căutat-o fără niciun rezultat pe femeie timp de o săptămână, însă marți seara au avut noroc. Bătrâna se afla într-o zonă greu accesibilă, într-o râpă. A fost scoasă din groapă în doar zece minute.

După ce a fost dusă de la Măcin la Brăila, pentru investigații medicale, femeia – care se află într-o stare bună de sănătate – s-a întors acasă.

Este greu de crezut că bătrâna a petrecut o săptămână în câmp, iar polițiștii au anunțat că investighează în continuare cazul. Aceștia nu au reușit să afle cum s-a descurcat Tatiana Toader timp de o săptămână în râpă, din cauza faptului că bătrâna are dificultăți de vorbire.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.