Portrete vechi de 200 de ani, reproduse fidel de către moștenitoarea lor

Portrete recreate după fotografii vechi Foto: Imgur


Fotografă și expertă în programul de editare Photoshop, o tânără a cucerit lumea cu portretele de familie vechi de 200 de ani pe care le-a reprodus cu fidelitate.

Proiectul său este cu adevărat inedit, deoarece a reușit să strângă fotografiile de pe linia maternă și să le reproducă foarte bine. Christine s-a îmbrăcat și a adoptat ținutele specifice rudelor sale și se poate vedea cât de bine seamănă cu câteva dintre ele.

Christine H McConnell păstrează cu sfințenie fotografiile din partea familiei ei, iar câteva au 200 de ani.
Prima dintre ele o prezintă pe stră-stră-străbunica, născută în 1821 și pe care o chema Martha. Următoarea pe linia maternă este Jane, stră-străbunica născută în 1858, apoi Attie Mae, străbunica născută în 1898, bunica Mildred născută în 1928, Kathryn care îi este mamă și este născută în 1957, iar penultima este chiar Christine, născută în 1981.

Ultima fotografie este o glumă de-a Christinei, care și-a surprins iapa pe nume Trigger și pe care o consideră fiica sa. Și de data aceasta, fotografa a copiat fotografia originală și nu a ezitat să țină puțin fân în gură, de dragul  unei fotografii reușite și amuzante.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.