Ponta: „Nu mai candidez la funcția de prim-ministru!”

Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Șeful Guvernului, Victor Ponta, spune că în 2016 nu va mai candida la funcția de prim-ministru, iar această decizie ar fi luat-o pentru că are „mulți colegi din coaliția de guvernare care îi pot lua locul la Palatul Victoria”.

„Nu mai candidez în 2016 să fiu prim-ministru, chiar vrea să fac lucrurile bune, 5 ani de zile cred că reprezintă un mandat important”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Însă atunci când a fost întrebat dacă va refuza să mai fie premier vreodată, Ponta a spus „niciodată nu se spune niciodată”.

Fostul președinte PSD a mai spus că la alegerile de anul viitor își dorește ca împreună cu UNPR și ALDE să câștige majoritatea din Parlament și să formeze din nou Guvernul.

Victor Ponta a explicat și de ce a susținut-o pe Rovana Plumb la șefia interimară a PSD.

„În momentul în care eu am decis să mă retrag din funcție, Liviu Dragnea era și el retras din funcție pentru o condamnare și automonat Rovana Plumb nu are acest punct în care am fost atacat și eu și în care poate fi atacat și Liviu Dragnea. Din acest motiv am susținut-o pe Rovana Plumb”, a mai spus Victor Ponta, la Antena 3.

Recomandările editorilor GreatNews: