Eroinele zilei. Două polițiste au prins un hoț care furase un telefon mobil într-o stație de autobuz

poliția română facebook
Foto: Poliția Română (Facebook)

Două polițiste din București au prins un hoț în timp ce se aflau în drum spre un examen unde urmau să fie supraveghetoare, a anunțat Poliția Română pe Facebook.

Cele două polițiste fac parte din cadrul unei structuri neoperative din Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

În timp ce se aflau în drum spre concursul de trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor, în calitate de supraveghetoare, ele au fost sesizate de un cetățean că un bărbat a furat un telefon mobil de la doi bătrâni aflați într-o stație de autobuz din capitală.

În acel moment, una dintre polițiste, Larisa, a coborât din mașină, alergând după bărbat, în timp ce colega ei, Cristina, l-a urmărit cu mașina. Larisa a alergat 15 minute după hoț, iar după mai multe somații din partea polițistelor bărbatul a încetinit.

Polițistele l-au imobilizat, timp în care un martor a apelat numărul 112. În 6 minute a sosit un echipaj de poliție de la Secția 20, care l-a preluat pe bărbat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunea de furt.

poliția română facebook
Foto: Poliția Română (Facebook)

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.