Un polițist de la țară a refuzat o mită de 400 de...

Un polițist de la țară a refuzat o mită de 400 de euro

by -
Distribuie articolul pe:
poliția mită refuzată amenzi
Poliția. Foto: Captură YouTube

Un agent rutier din cadrul Poliției Rurale a refuzat o mită de 400 de euro care îi fusese oferită pentru a ajuta un șofer să scape de un dosar penal, anunță Direcția Generală Anticorupție într-un comunicat de presă.

Agentul de poliție lucrează în cadrul  I.P.J. Mureş – Secția de Poliție Rurală nr. 1 Gornești – Post de Poliție Sângeorgiu de Mureș.

Pe 1 martie, polițistul l-a depistat în trafic pe H.S.Z., care conducea un autoturism deși avea permisul de conducere suspendat, așa că i-a întocmit dosar penal.

Bărbatul i-a promis polițistului o sumă de bani, în mod repetat, pentru a nu-i fi întocmite documentele respective.

Apoi, H.E., mama conducătorului auto, l-a contactat pe un alt polițist din cadrul aceluiași post de poliție pentru a-l întreba dacă are posibilitatea să rezolve problema fiului ei prin oferirea unei sume de bani agentului denunțător.

Pe 3 martie, mama bărbatului s-a prezentat la postul de poliție pentru a încerca să rezolve problema privind dosarul penal al fiului său, însă ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au prins-o în flagrant delict când oferea suma de 400 de euro.

Femeia se află acum sub control judiciar pe o perioadă de 30 de zile, fiind anchetată pentru dare de mită.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

loading...

0 comentarii

Raspunde