Planurile politice ale fostului premier Victor Ponta

Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Fostul prim-ministru și lider al PSD, a declarat că va candida la alegerile parlamentare de anul viitor, dacă partidul îl va propune pe listă.

„Dacă mă pun pe listă, da. În 2016, îmi doresc să fim sănătoși și toate lucrurile bune pe care le-am făcut în anii aceștia să continue, că nu trebuie făcut nimic altceva decât să nu stricăm ce s-a început. Proiectul meu este întotdeauna alături de PSD Gorj. Dacă ei mă vor (cei de la Gorj — n.r.), eu îi vreau, toată lumea e mulțumită”, a declarat Victor Ponta, la cabinetul său de parlamentar de la Târgu-Jiu, potrivit Agerpres.ro.

Victor Ponta a spus despre demisia sa din funcția de premier că nu a fost un „lucru plăcut” care nu l-a „bucurat, dar, în viață, important e ce lași în urmă”.

Ponta și-a anunțat demisia din funcția de prim ministru pe 4 noiembrie, în urma protestelor care au avut loc după evenimentul tragic din clubul Colectiv, în care și-au pierdut viața 63 de oameni, iar alte zeci de victime sunt în continuare internate în spitale din țară și din străinătate.

„Sper ca depunerea mandatului meu și al Guvernului să satisfacă așteptările celor care au protestat și să revenim cât mai rapid la rațiune și la soluții raționale pentru ceea ce e de făcut în România. Am obținut, cu greu, în ultimii ani rezultate economice, sociale remarcabile și, dacă avem o perioadă lunga de instabilitate, de tulburări sociale și politice, putem să pierdem tot și să ne întoarcem la momentul 2012”, a declarat Victor Ponta după ce și-a depus mandatul.

La jumătatea lunii iulie, Victor Ponta și-a anunțat decizia de a demisiona din funcția de președinte al PSD, după ce procurorii DNA l-au anunțat că este urmărit penal într-un dosar.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.