„Pixelul albastru” se întoarce! Crin Antonescu, scos din PNL cu Photoshopul

FOTO: stiripesurse.ro
FOTO: stiripesurse.ro

În urmă cu două zile, liberalii s-au întâlnit cu liderii partidului la Opera Națională București. Evenimentul a fost organizat în cadrul „Săptămânii Liberale”.

Pe 24 mai, liberalii serbează 140 de ani de la înființarea primului partid politic în România. La eveniment, pe lângă membrii marcanți a participat și președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, un alt membru important din PNL foarte așteptat, care a dispărut din viața publică în ultima perioadă, a fost Crin Antonescu. De altfel, fostul președinte PNL a anunțat că are în intenție să iasă din viața politică imediat după ce își încheie mandatul de senator.

„Foarte probabil e ultima dată când mă adresez unei asemenea adunări liberale și de aceea o fac cu tot sufletul, de aceea, nu am în spatele acestor cuvinte nici interese, nici așteptări. În țara memoriei scurte, care e din punct de vedere public România, PNL e sigura instituție care a construit pe durată lungă, pentru că mereu a avut ca articulații aceste elite, câteva principii și valori. Urarea mea la această vârstă e să aveți în continuare puterea de a crede în aceste valori și de a le servi, de a avea puterea de a apăra, prin vocația esențială și originară a PNL, democrație, libertatea, prosperitatea în această țară”, a declarat Crin Antonescu la întâlnirea PNL.

După eveniment, s-a speculat faptul că Antonescu ar fi marginalizat total de noua conducere a PNL. Mai mult, au fost speculații legate o fotografie pe care a postat-o co-președintele PNL Alina Gorghiu.

„Azi m-am amuzat la telefon cu Crin Antonescu pe tema unor știri cum că l-aș fi scos din nu știu ce poze, lucru care nu s-a întâmplat, pentru că sunt fotografii diferite. Îmi pare rău că trebuie să stric o știre bună cu acest adevăr”, a postat Alina Gorghiu pe pagina personală de Facebook.

Aceasta este fotografia pe care a postat-o Alina Gorghiu pe Facebook, realizată dintr-un alt unghi:

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.