Pensiune Tulcea. 4 locuri tihnite din poarta de intrare în Delta Dunării

pensiune tulcea
Foto: Pensiunea Anda / Facebook

Pensiune Tulcea. Dacă v-ați decis să petreceți câteva zile de concediu în Tulcea, atunci trebuie să analizați opțiunile de cazare pe care le aveți și să alegeți o pensiune care vi se potrivește.

Pensiune Tulcea – În acest articol vă prezentăm câteva dintre cele mai populare pensiuni din orașul de la Dunăre care este totodată poarta de intrare în Deltă:

Pensiune Tulcea – Pensiunea La Marcu

1. Pensiunea La Marcu se află pe Strada Bacului nr. 20 și este extrem de bine cotată pe siteul booking.com, având o notă de 9 (Superb) din voturile și recenziile clienților.

Aici, oaspeţii pot savura băuturi la bar, iar parcarea privată este gratuită. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, iar unităţile au baie privată cu duș. Facilităţile suplimentare includ papuci de casă şi articole de toaletă gratuite. Pensiunea La Marcu oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate. De asemenea, toate camerele au aer condiționat, uscător de păr, lenjerie de pat și prosoape.

Pretul unei camere duble este de 234 de lei pe noapte (preț în care este inclus TVA-ul de 9% și 1% taxa de oraș). Camera are o suprafață generoasă de 30 de metri pătrați, balcon, WiFi gratuit, televiziune pin cablu, încălzire, plasă de țânțari, pardoseală de lemn / parchet.

La proprietate clienții vor găsi și un restaurant cu un mediu à la carte. Restaurantul este deschis pentru mic dejun, brunch, prânz, cină, high tea și cocktailuri și servește preparate din bucătăria italiană, europeană, fructe de mare, grătar.

Pensiune Tulcea – Pensiunea Melisa

2. Pensiunea Melisa, aflată pe Strada Gloriei n. 67, este și ea foarte apreciată de clienții săi, care i-au dat o notă de 8,7 (Fabulos) pe booking.com.

Pensiunea Melisa oferă cazare într-o zonă liniștită din Tulcea, la 900 de metri de portul turistic.
Fiecare cameră este dotată cu televizoare cu ecran plat, cu canale prin cablu, frigider, aer condiționat, baie privată, prosoape și lenjerie de pat.

Pensiunea Melisa asigură acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Oaspeţii pot savura micul dejun în restaurantul hotelului. La proprietate există o recepție cu program nonstop.

Potrivit booking.com, cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,5 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Parcarea este și ea gratuită.

O cameră dublă standard costă 121 de lei. Camera aer un pat matrimonial, balcon cu vedere, tv cu ecran plat, aer condițional, baie privată,WiFi gratuit, încălzire, pardoseală de lemn/parchet, plasă de ţânţari.

Pensiune Tulcea – Pensiunea Anda

3. Deși se află ceva mai departe de centrul Tulcei, la 3,9 kilometri, Pensiunea Anda este foarte apreciază pe booking.com, având un scor din comentarii și recenzii de 8,2 (Foarte bine).

Pensiunea Anda se află pe Strada Livezilor n 13, la 50 de metri de Lacul Câșla. Pensiunea Anda oferă o piscină în aer liber și bărci cu vâsle gratuite pentru oaspeți. La cerere pot fi organizate excursii cu șalupa și tururi de vizitare a mănăstirilor din zonă.

Toate camerele au televiziune prin cablu, o zonă de relaxare (terasă) și o baie privată cu duș și uscător de păr, aparat pentru prepararea de ceai/cafea. Este disponibil Wi-Fi gratuit în toate zonele proprietății.

Oaspeții au la dispoziție o bucătărie comună și facilități de grătar. De asemenea, aceștia pot lua prânzul și cina la proprietate. Micul dejun la proprietate costă 19 lei.

Pensiunea Anda are o grădină, un lounge și o terasă la soare. Printre activitățile disponibile în zonă se numără pescuitul și canotajul. Gara din Tulcea este la 5 km, iar Mănăstirea Saon se află la 20 de km. Parcarea este gratuită, iar proprietarii acceptă animale de companie.

Prețul pentru o cameră triplă cu baie (3 paturi de o persoană) este de 182 de lei pe noapte.

Pensiune Tulcea – Pensiunea Cristal

4. Pensiunea Cristal se află pe Strada Păcii nr. 174. Situată la 1 km de centrul orașului Tulcea și la 20 km cu barca din Delta Dunării, Pensiunea Cristal oferă camere cu aer condiționat şi acces gratuit la Wi-Fi.

Camerele au mobilier în stil clasic, televiziune prin cablu și o baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Toate camerele au aer condiționat.

Pensiunea Cristal are un bar și un restaurant care oferă preparate à la carte din bucătăria tradițională românească. Oaspeții pot lua masa şi la un restaurant situat la 1 km de pensiune şi pot cumpăra băuturi răcoritoare de la un magazin alimentar aflat la 50 de metri.

Oaspeții se pot relaxa pe terasă şi într-un foișor sau pot juca darts, iar copiii se pot distra pe terenul de joacă.

O stație de autobuz este la 300 de metri, iar gara şi portul din Tulcea se află la 2 km. O piață locală, Muzeul Delta Dunării şi Acvariul sunt la 1 km de pensiune. La cerere, sunt organizate excursii scurte cu barca prin Delta Dunării. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare gratuită.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie: i-au dat scorul 8,4 pentru un sejur pentru 2 persoane.

O cameră dublă sau twin costă 164 de lei pe noapte.

Restaurante non stop în Tulcea. Insule, pește și bunătăți la orice oră

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.