Pe cine ar alege premierul Tudose între Dragnea și Ponta

Fostul premier Mihai Tudose Foto: Guvernul României
Fostul premier Mihai Tudose Foto: Guvernul României

Premierul Mihai Tudose a fost întrebat, într-un interviu fulger la Antena 3, pe cine ar alege între actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea, și fostul lider, Victor Ponta.

„Nu am idoli în viață. Nu vreau să trăiesc viața altcuiva”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Tudose a mai fost întrebat și ce ar alege între Mamaia și Vama Veche. A răspuns că niciuna și că ar prefera o plajă pustie, pentru că vrea liniște.

Ultima carte pe care a citit-o este „Groapa” de Eugen Barbu. „Practic am terminat-o de când sunt premier. O să râdeți, tata e bucureștean, jumătate din familie e din București, am trecut prin niște locuri ale copilăriei bunicilor, e o zonă de acolo și am recitit cu mare drag. E și o realitate cruntă”, a subliniat premierul Tudose.

Întrebat dacă e activ pe rețelele de socializare, Tudose a spus că, „din păcate”, acum, pentru că este prim ministru, trebuie să aibă cont pe Facebook.

Întrebat de ce este atât de încruntat, Mihai Tudose a răspuns: „Aveți impresia că toate lucrurile sunt foarte bune în țară? Nu, nu prea avem motive să zâmbim, cel puțin deocamdată”. Premierul a mai adăugat și că atunci când este vorba despre implementarea unei măsuri din programul de guvernare, cea mai mare dorință a lui este să ducă la „mai bine pentru cetățeni, mai bine pentru oameni”.

A mai fost întrebat și dacă l-au deranjat fotografiile în care este comparat cu locotenentul klingonian Worf, din seria SF Star Trek. „Nu nu m-au deranajat. Atât timp cât poporul român are umor, eu spun că mai avem o șansă”, a răspuns Tudose.

 

 

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.