Participanții la mitingul PSD vor putea folosi parcarea Parlamentului

Aleșii românilor au decis ca parcarea Palatului Parlamentului să poată fi utilizată sâmbăta de parlamentari și participanții la mitingul organizat de PSD în București.

”Pentru evenimentul care este programat sâmbătă, în cursul zilei şi al după-amiezii probabil că unii parlamentari vor dori să vină la Parlament pentru a se întâlni cu o serie de cetăţeni, ca atare a trebuit, deşi mi se pare absolut nenecesar, să voteze Biroul Permanent utilizarea parcării sâmbătă de către parlamentari”, a declarat președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

”Mi se pare un exces de birocraţie din partea aparatului Parlamentului, dar trebuie să facem şi lucruri de acest gen. Am dat aprobare pentru ca parcarea să fie folosită în ziua de sâmbătă de parlamentari. Dacă o sa vină şi invitaţii, trebuie să ştiţi că şi invitaţii care vin zi de zi tot cu maşinile vin, tot în parcare intră, e clar”, a mai spus liderul ALDE.

Decizia a fost luată la solicitarea lui Florin Iordache. În parcarea Parlamentului vor ajunge atât autoturismele, cât și autocarele care vor aduce miile de susținători PSD din teritoriu.

Opoziția a criticat vehement măsura luată azi de majoritatea PSD-ALDE.

”Mai ştiţi convoiul de maşini şi camioane venite să ceară autostradă pentru Moldova acum 2 săptămâni? Ei n-au avut voie în oraş. Statul român e pe persoană fizică”, a scris Claudiu Prisnel, deputat USR, pe Facebook.

”S-a votat ca această clădire să devină clădirea PSD-ALDE. Vor să vină să parcheze aici automobilele cu care vor veni la miting. Din punctul de vedere al PNL, este de neacceptat ca această instituţie să fie folosită ca obiect în interes de partid. Practic, ne demonstrează că în România nu există altceva decât partidul lor. Au spus prima dată că au un eveniment la care participă membrii lor şi trebuie să parcheze maşinile la Parlament. Această decizie nu are ncio legătură cu parlamentarii, vor să aducă maşinile cu care transportă parlamentarii la Parlament. Fac ce vor în această instituţie”, a precizat și deputatul PNL Dan Vîlceanu.

https://greatnews.ro/lista-de-indicatii-pentru-organizarea-mitingului-psd-plina-de-greseli-gramaticale/