Orange face angajări. Se caută și persoane fără experiență

FOTO: Orange.ro
FOTO: Orange.ro

Orange România are mai multe anunțuri de angajare pentru centre atât din Capitală, cât și din alte orașe din țară. De exemplu, cei care vor să se angajeze ca agenți relații clienți nu au nevoie de experiență. Una dintre condiții este să fie studenți sau absolvenți de studii superioare.

Printre competențe se cere ca viitorul angajat să fie o „persoană comunicativă și capabilă să lucreze într-o echipă dinamică, cu o gândire analitică, orientată spre găsirea de soluții într-un timp scurt și sub presiunea termenelor limită”.

De asemenea, trebuie să aibă capacitatea de negociere, abilități de vânzare și „capacitatea de a sintetiza informații diverse. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiți LA ACEST LINK.

Pentru mai multe orașe din țară se caută sales representative. Se cere „o bună cunoaște a tehnicilor de comunicare moderne și a suporturilor pentru utilizarea acestora: telefon mobil, soluții de conectare la serviciile de date mobile, interes pentru tehnologii noi și care au o înțelegere specifică asupra pieței de telecomunicații/IT&C”. Mai multe detalii despre acest job la Orange găsiți AICI

De asemenea, studenții care vor să facă practică în cadrul Orange, se pot înscrie într-un program special. Reprezentanții companiei spun că pe lângă o componentă practică a programului, studenții și masteranzii au ocazia să participe și la cursuri și workshop-uri pentru dezvoltare personală. Mai multe detalii aflați AICI.

Întreaga listă de joburi la Orange România o puteți studia LA ACEST LINK.