Oferta eMAG de Paște, analizată. Cele mai bune reduceri la electrocasnice

eMAG are o mare campanie de reduceri de Paște, în care au fost incluse mii de produse din toate categoriile de pe site.

Întreaga ofertă de Paște poate fi consultată pe siteul eMAG.ro, aici. Ofertă completă la electrocasnice este prezentată aici.

Mai jos, am analizat oferta la electrocasnice propusă de eMAG înainte de Paște și am descoperit o serie de produse – de la frigidere și mașini de spălat rufe și vase până la aragazuri, incorporabile, aspiratoare, fiare de călcat, roboți de bucărăție și aparate de aer condiționat – care își merită cu adevărat banii:

1. Începem cu o combină frigorifică Samsung cu funcție Full No Frost și clasa energetică A+. Produsul este încăpător, având un volum interior de 290 de litri, și are o reducere de preț de 33% în această perioadă. Puteți găsi acest produs AICI.

frigider emag reducere2. O mașină de spălat rufe slim, care încape chiar și în băile înguste, este a doua noastră alegere. Ne-a stârnit interesul o mașină de la Arctic, cu capacitatea potrivită pentru o familie medie (6kg) și clasa energetică A+. Mașina are 1000 de rotații pe minut și poate fi achiziționată, în această perioadă, la un preț mai mic de 750 de lei. Produsul este prezentat în detaliu AICI.

masina de spalat emag3. A treia opțiune este un pachet promo compus din cuptor incorporabil electric Whirlpool și plită pe gaz. Prețul pachetului este cu 25% mai mic decât în alte perioade din an. Prețul propus de eMAG poate fi consultat AICI.

pachet emag4. Desigur, nu toți ne dorim incorporabile în bucătărie sau pur și simplu nu avem mobila făcută pentru astfel de aparate. Așa că ne-am gândit să prezentăm și un aragaz clasic la reduceri. Aparatul ales de noi este  un Zanussi cu 4 arzătoare. Are aprindere electrică și funcții de grill și rotisor. Prețul, mai mic cu 25% în această perioadă, poate fi consultat AICI.

aragaz emag5. Sărbătorile sunt perioade din an în care se strâng mormane întregi de vase. Așa că o mașină de spălat vase poate fi o soluție, mai ales în aceste circumstanțe. Modelul Bosch ales de noi din oferta eMAG are 4 programe, clasa energetică A+ și o capacitate de 12 seturi. Prețul și mai multe detalii despre mașină pot fi consultate AICI.

masina de spalat vase emag6. Tot de sărbători, tocăm mari cantități de carne, iar în acest sens am ales o mașină de tocat Zelmer de 1800 W, care poate toca până la 2,3 kilograme de carne pe minut. Prețul este redus mult, cu 36%. Produsul este prezentat de eMAG AICI.

masina de tocat emag7. Fierul de călcat Tefal Supergliss este un alt produs cu reducere bună în această perioadă. Talpa specială a aparatului de 2300 W protejează hainele și ajută la o călcare uniformă și rapidă. Prețul este mai mic de 150 de lei și poate fi consultat AICI.

fier de calcat emag8. Cum spuneam mai sus, și aparatele de aer condiționat sunaparat de aer conditionat emagt la ofertă. Deși locuințelor mici li se potrivesc și aparate cu 9000 BTU, noi recomandăm aparatele cu 12000 de BTU. Diferența de preț este de doar câteva sute de lei. Modelul propus de noi este un Vortex cu tehnologie inverter și clasa energetică A++. Economicul aparat are un preț redus cu 13% în această perioadă. Puteți afla mai multe despre aparatele din oferta eMAG aici.

9. Din oferta la roboți de bucătărie performanți, ne-a atras atenția un produs de la Philips. Modelul Avance Collection, de 900W, are un bol de 4 litri și o mulțime de accesorii de folos în bucătărie. Îl puteți găsi AICI.

robot de bucatarie emagAlte articole despre oferta eMAG de Paște:

Jucării, cadouri pentru copii, parfumuri și haine la promoție
Reduceri eMAG.ro de Paște. Top 8 oferte potrivite pentru cadouri
Prețuri cu până la 75% mai mici la telefoane, electrocasnice, televizoare