Ocazie: loc de muncă în Luxemburg. Salariu bun, cazare şi 3 mese gratuite

Castelul Vianden Luxemburg
Castelul Vianden, din Luxemburg

O fermă din Luxemburg – un stat mic, dar extrem de dezvoltat din Europa – caută urgent un muncitor pentru a avea grijă de animale.

Se oferă gratuit toate mesele zilei, plus cazare. Suma netă care este câştigată zilnic de angajat este de 50 de euro. Astfel, puteţi strânge într-o lună circa 1500 de euro, iar o mare parte din sumă poate fi pusă deoparte.

Muncitorul ales se va ocupa cu activităţile specifice lucrului zilnic într-o fermă de vaci. Găsiţi mai multe detalii despre acest loc de muncă şi vă puteţi înscrie AICI.

Mai multe locuri de muncă în domeniul agriculturii – în România sau în străinătate – găsiţi AICI.

Bogăția unui stat foarte mic

Luxemburg este un mic stat din vestul Europei, învecinat cu Belgia, Germania şi Franţa. Are aproximativ jumătate de milion de locuitori, dar şi unul dintre cele mai mari venituri pe cap de locuitor. Un cetăţean luxemburghez câştigă, în medie, peste 60.000 de euro într-un an.

Suprafaţa micuţului regat – 2.586 de kilometri pătraţi – este de circa 90 ori mai mică decât cea a României. Chiar şi micuţul judeţ Sălaj este mai mare decât statul amintit.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.