Oana Bulai, noul consilier al premierului, e specialistă în șamanism și Reiki

oana bulai
Foto: taberespirituale.ro

Oana Bulai, noul consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă, are un CV cel puțin bizar.

Potrivit descrierii pe care și-o face pe siteul taberespirituale.ro, Oana Bulai a studiat și a experimentat șamanismul, respirația inimii, Reiki și multe alte așa-zise tehnici de vindecare.

„Eu sunt Oana, antreprenor, coach, trainer în spiritualitate, dezvoltare personală și spirit liber. Am o experiență de peste 16 ani în business și simt că viața abia a început. Pentru a-mi răspunde la întrebările personale și pentru a-mi descoperi misiunea pe acest pământ, m-am lăsat la rândul meu, învățată de către alții. Am studiat, trăit și experimentat Theta Healing, Respirația inimii, Shamanism, Respirație holotropică, Reiki, Meditația prin rugăciune și cam tot ce înseamnă cursuri de profil din România. Am avut trăiri extraordinare care m-au purtat pe calea inspirației si a transformării”, se descrie Oana Bulai.

„Am scris o carte din dorința de a nu pierde acele conștientizări care au format omul care sunt astăzi. Am cules din calea inspirației toate sclipirile de trezire ale ființei mele și le-am reunit într-un Ghid cu Secrete despre … Tine”, mai spune ea.

Oana Bulai le promite și altora că îi va face cel puțin la fel de fericiți cum este ea

Iată ce le mai promitea ea celor care urmau să vină în „tabăra spirituală”: „Mă bucur că ne-am găsit, așa cum trebuia să fie, ca într-o taină pe care nu ne-o putem explica.  Călătoria vieții mele, călătoria vieții tale. Mă bucur că vei fi, foarte curând, cel puțin la fel de fericit ca și mine. Această revoluție personală este epicentrul a ceea ce înseamna astăzi TABARA YOU. Această tabără este mai mult decât o invitație într-o poveste. Miraculos va fi felul în care nu vei mai putea trăi fără trezire. Fantastic e felul în care te vei rupe de pământ și de zidurile lui apăsătoare, descoperind că firești sunt lucrurile pe care le simți și normală e doar iubirea de la finalul suferinței. În ultimii ani, am descoperit sute de oameni minunați care mi-au dat ocazia să îi salvez de ei înșiși. Împreună am învățat că frica e un pahar pe care îl poți face țăndări. Că ești singurul tău stăpân. Și că libertatea vine la pachet cu iubirea necondiționată”.

Originară din Piatra Neamț, Oana Bulai mai menționează că la 18 ani a înființat prima Școală de Manechine, Fotomodele și Actrițe de publicitate din regiunea Neamț.

A absolvit studiile Facultății de Administratie Publică și are un master în Științe Politice și Leadership.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.