O veveriță și o umbreluță. Imaginile care fac înconjurul lumii


Veverițele sunt considerate cele mai amuzante animale din parc, iar giumbușlucurile lor sunt deja foarte cunoscute în toată lumea. Un fotograf a reușit să le surprindă într-o ipostază mai mult decât hilară, care face înconjurul lumii.

Max Ellis este un fotograf britanic care obișnuiește să surpindă foarte multe instantanee din natură și cu animale sălbatice.

Pentru că vremea este destul de imprevizibilă în Marea Britanie, iar locuitorii acestei țări obișnuiesc să poarte permanent o umbrelă cu ei, Max a decis să îi ofere o surpriză unei veverițe. Fotograful a pus o umbreluță în grădina sa din Teddington, imediat ce ploaia a început într-o zi de mai.

O veveriță foarte curioasă a observat umbreluța și și-a așezat-o deasupra capului, pentru a se proteja de picăturile mari de ploaie.

Max a surprins acest moment inedit și a postat fotografiile pe site-ul său. În scurt timp, fotografiile au devenit virale pe internet.

Recomandările editorilor GreatNews:

 

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.