O tânără a fost bătută de un taximetrist cu pumnii și picioarele

FOTO: Captură Știrile Pro TV
FOTO: Captură Știrile Pro TV

Un taximetrist este acuzat de o tânără de 24 de ani că a bătut-o cu pumnii și picioarele. Potrivit Știrile Pro TV, acesta s-ar fi enervat după ce clienta i-a atras atenția că a ales intenționat un traseu mai lung. Tânăra a fost salvată din mâinile agresorului de doi soți care se aflau în trafic.

Marina Munteanu a comandat o mașină pe aplicația Speed Taxi, pentru a ajunge la serviciu. Locuiește la ieșirea din cartierul bucureștean Militari și dorea să ajungă în zona Politehnica. Când i-a atras atenția șoferului că traseul ales este mai lung, taximetristul s-a enervat.

„Mi-a blocat ușile ca să nu pot să cobor, am început să țip. Când am ajuns în coloană am reușit să ies, a ieșit după mine, mi-a dat un pumn, am căzut și apoi nu-mi mai aduc aminte aproape nimic, au sărit doi oameni să mă ajute, eram aproape inconștientă”, a povestit Mariana Muntean, pentru Știrile Pro TV.

Un martor spune că șoferul de taxi a lovit-o atât de tare încât a ajuns în fața mașinilor. „A lovit-o efectiv de parcă era într-un meci de MMA, cu pumni, picioare și cred că dacă nu interveneam era mult mai rău pentru doamna”, a povestit unul dintre cei care au salvat-o.

Taximetristul a plecat de la locul incidentului, dar a fost localizat la scurt timp de polițiști. Ajuns la audieri, acesta a spus că el e de fapt victima, a fost bătut de femeie, însă nu s-a dus să reclame, pentru că a fost „să se calmeze”.

Șoferul este cercetat în libertate pentru loviri și alte violențe, plus distrugere. Dispeceratul Speed Taxi a decis să-l lase fără locul de muncă.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.