O super-companie germană caută șoferi. Firma e renumită pentru modul în care tratează angajații

Foto: volksfreund.de

Unul dintre cei mai mari producători de carne din Germania caută 10 șoferi. Afacerea este condusă de o familie din orășelul Wittlich (landul Renania-Palatinat, vestul Germaniei) și se remarcă prin faptul că reușește excelent să facă față fluctuației de personal.

Altfel spus, Simon Fleisch este una dintre companiile cele mai prietenoase cu angajații. Compania produce aproximativ 100.000 de tone de carne în fiecare an și, pentru a fi siguri că produsele ajung în siguranță la destinație, conducătorii firmei au hotărât să se bazeze pe o flotă de mașini proprii, 60 la număr.

Potrivit anunțului de aici, compania caută 10 șoferi posesori de categoria C.

Cei care vor să afle mai multe și să se înscrie pentru postul de șofer la această companie găsesc tot ce au nevoie AICI (click pe link pentru a deschide pagina).

Simon Fleisch numără în prezent 500 de angajați, iar compania ocupă un suprafață de 45.000 de metri pătrați (4 hectare și jumătate). Producătorul reușește să asigure un flux de 22.000 de porcine și 200 de bovine pe săptămână. Compania este acreditată din 1977.

Bazele afacerii de familie au fost puse tocmai în 1850, de un strămoș al celor care conduc afacerea acum. În acele vremuri, Jakob Simon era un negustor de vite. În 1912, în Wittlich a fost deschisă o măcelărie. În 1937, Bernhard Simon a reușit să deschidă o piață în care vindea carne în regim en-gross.

Peste alți 39 de ani, în 1976, familia a deschis în orășelul de 19.000 de locuitori din Renania una dintre cele mai moderne fabrici de procesare a cărnii din Germania.

Acum, afacerea este condusă de tinerii Alexander și Bernhard J. Simon, a cincea generație de lideri din această familie. Ei sunt singurii acționari ai companiei, dar deciziile le iau de comun acord cu tații lor.

Cei care vor să afle mai multe și să se înscrie pentru postul de șofer la această companie găsesc tot ce au nevoie AICI (click pe link pentru a deschide pagina).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

https://greatnews.ro/1600-de-euro-mana-pentru-pavatori-romani-franta-cazarea-e-asigurata/

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.