O rusoaică face fotografii uimitoare, cu prințese și vrăjitoare


Arta fotografiatului a devenit mult mai accesibilă în ultimii ani datorită apariției camerelor digitale și a cardurilor care pot stoca mii de fotografii, care pot fi păstrate apoi în calculator sau pe CD-uri.

Concurența este din ce în ce mai mare între fotografi, iar lucrările lor pot determina cât de talentați sau nu sunt, așa că fac tot posibilul pentru a deveni cunoscuți și pentru a primi comenzi noi de ședințe foto.

Cu ajutorul programelor de editare, unele fotografii pot deveni adevărate opere de artă, iar atunci când sunt veritabile și nu se folosesc acele programe, valoarea lor este una și mai mare.

Margarita Kareva este o fotografă din Rusia care adoră natura și poveștile pe care le poate crea în aer liber alături de modelele sale.

Ea portretizează femei care se transformă în prințese și în vrăjitoare, iar fotografiile sale au ajuns să fie cunoscute în toată lumea.

Margarita se inspiră din cărțile de povești pentru a realiza fotografii uimitoare, iar pădurea este locul preferat pentru ședințe.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.