O mamă le face surprize copiilor săi în fiecare zi la micul dejun

artă la micul dejun
Artă la micul dejun Foto: Facebook Anne Widya


Arta din mâncare a devenit o modă în ultimii ani, iar tot mai mulți părinți încearcă să creeze diverse modele pentru a-i binedispune pe copii și pentru a-i face să încerce și alte alimente pe care în altă situație nu le-ar mânca.

Anne Widya are patru copii, iar micul dejun a fost mereu o provocare pentru ea, deoarece aceștia nu voiau întotdeauna să mănânce ceea ce le pregătea. Ea s-a gândit să îi surprindă în fiecare zi pe cei mici cu modele pe farfurie, iar fiecare masă a devenit o plăcere de atunci.

Anne s-a inspirat din reviste, precum și de la prieteni și de pe internet, iar la micul dejun stă aproximativ o oră pentru a face trei farfurii. Cu cât adaugă mai multe detalii preparatelor ei, cu atât trebuie să petreacă mai mult timp în bucătărie, dar cei mici sunt foarte mulțumiți de rezultat și de decorațiunile pe care mama lor le face.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.