O firmă face jucării din pluș după desenele copiilor

Copiii primesc acasă jucării din pluș, făcute după desenele lor Instagram Budsies


Copilul vede lucrurile extrem de diferit față de un adult și își construiește visuri și idei conforme cu lucrurile pe care le cunoaște
.

Imaginația este un lucru pozitiv pentru copii, iar părinții, educatorii și profesorii încearcă să o cultive în fiecare zi. Unii copii sunt mai talentați decât alții și au o imaginație mai bogată pe care o arată prin dans, prin muzică sau prin pictură.

De multe ori, desenele copiilor sunt păstrate pentru mult timpul în sertare de către părinți, pentru a le arăta cât de imaginativi erau la vârste fragede.

O companie de jucării din pluș a venit cu o idee inedită și le permite copiilor să își transforme desenele preferate în jucării de aproximativ 40 de centimetri. Jucăriile unice din pluș sunt hipoalergenice, iar copiii sunt extrem de încântați de faptul că au o jucărie pe care nu o pot găsi în magazine.

Și pentru că imaginația copiilor nu are limite, firma producătoare a creat până acum diverse animale, dar și lucruri mai abstracte, iar asemănarea cu desenele este uimitoare, deoarece se respectă întru totul culorile folosite.

Prețul unei asemenea jucării din pluș este de 69 de dolari și se livrează în aproximativ 8 săptămâni, dar poate fi cadoul perfect pentru un copil talentat care petrece multe ore colorând și vrea să aibă personajele sale preferate alături, în fiecare zi.

Afacerea a pornit atunci când o tânără care își vedea mereu surioara foarte încântată de ceea ce desena nu știa cum să o facă pe aceasta să zâmbească. Desenele sale erau, de cele mai multe ori, aruncate la gunoi, așa că s-a gândit cum să le transforme în jucării din pluș. După ce apropiații au văzut cât de interesante sunt aceste jucării, i-au cerut să le facă și copiilor lor și, în scurt timp, a devenit o afacere de succes.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.