O femeie din Arad a născut pe stradă. Patru polițiști au moșit copilul

La Arad, o femeie a născut pe stradă. Foto: Pixabay
La Arad, o femeie a născut pe stradă. Foto: Pixabay

O femeie a născut pe un trotuar al Bulevardului Revoluției din Arad, în apropiere de Catedrala Romano-Catolică. Patru polițiști au fost primii care au ajutat-o pe mamă să dea naștere unui nou cetățean român.

Agenții au reușit să îngrijească nou-născutul, în timp ce un trecător a surprins scena cu telefonul mobil.

Doi dintre polițiști au observat-o pe femeie, care se plimba pe stradă în halat. Aceasta le-a spus că o doare burta, iar agenții au chemat imediat un echipaj SMURD. Alți doi polițiști au ajuns la fața locului, și au încercat să o urce pe gravidă în mașină. Nu au reușit, deoarece femeia a intrat imediat în travaliu. Ambulanța a ajuns după ce femeia născuse.

Cum în dimineața zilei de marți la Arad a fost foarte frig, viața copilului ar fi fost în pericol dacă polițiștii nu ar fi intervenit.

”Este bine copilul, este la Neonatologie, mama este bine și ea. Sunt bine amândoi: și mama și copilul”, a povestit unul dintre polițiști pentru Arad Online, după ce i-a vizitat la spital.

”Am avut ceva emoții, pentru că nu ne-am confruntat cu așa ceva niciodată. A decurs normal, am avut noroc că a ajuns ambulanța la momentul oportun. Dacă nu ajungeam la timp, poate erau consecințe grave”, a mai spus agentul arădean, care a mărturisit că nu a mai întâlnit niciodată un caz atât de dificil.

Mama și fetița vor fi externate din spital peste câteva zile.

Foto: Pixabay

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.